Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης για τους παιδικούς & βρεφονηπιακούς δημοτικούς σταθμούς

Ανακοινώνονται οι νέοι προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης ανά σταθμό προτίμησης των αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών παιδιών για τα παιδιά ηλικίας άνω των 2,5 ετών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας για το σχολικό έτος 2021-2022.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ

Οι οριστικοί πίνακες των εγγραφών βρεφών – νηπίων θα ανακοινωθούν μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τη χορήγηση voucher μέσω της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» και του προγράμματος “οικονομικής στήριξης οικογενειών με παιδιά προσχολικής αγωγής” της ΕΕΤΑΑ.

Υπενθυμίζεται στους γονείς ότι oι ωφελούμενες μητέρες ή πατέρες των παραπάνω προγραμμάτων ΕΣΠΑ, οφείλουν για την εγγραφή να λάβουν ηλεκτρονικά (upload) την αξία τοποθέτησης (VOUCΗER) και να την αποστείλουν στα e- mails Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech