Το κλειστό γυμναστήριο του πρώην Πολυκλαδικού Λυκείου στην αθλούμενη νεολαία

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016 δίδεται στην αθλούμενη νεολαία το κλειστό γυμναστήριο του πρώην Πολυκλαδικού Λυκείου. Ο Δήμαρχος, μιλώντας σήμερα Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 στους δημοσιογράφους, είπε πως το συγκεκριμένο κλειστό γυμναστήριο, μετά από παρέμβαση του Δήμου Καλαμάτας, έχει γίνει από κάθε άποψη λειτουργικό, έχει συντηρηθεί πλήρως, ο περιβάλλων χώρος έχει περιφραχθεί και είναι απολύτως ασφαλής.

Το κλειστό θα διατίθεται για τις ανάγκες των μαθητών των σχολείων του κτηριακού συγκροτήματος το πρωί. Το απόγευμα και τα Σαββατοκύριακα, με φροντίδα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας, θα διατίθεται για τις ανάγκες των ομάδων που θα προπονούνται εκεί.
Ο Π. Νίκας εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί μαθητές από σχολεία του συγκροτήματος του πρώην Πολυκλαδικού έχουν αναλάβει τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου και ο Δήμος θα τους προμηθεύσει αύριο με 200 δέντρα, τα οποία θα φυτέψουν. Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε «συγκινητική εθελοντική προσπάθεια» το έργο που προσφέρουν οι μαθητές και οι καθηγητές τους για τον καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου του κλειστού γυμναστηρίου και τους ευχαρίστησε.

kleisto-polykladikou.JPGP5090136_Medium.JPGP5090137_Medium.JPGP5090139_Medium.JPGP5090140_Medium.JPG

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση