Εκπαιδευτικά σεμινάρια για το διαβήτη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων - Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.) και ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Μεσσηνίας «Γλυκιά Μεσσηνία», θα πραγματοποιήσουν στην Καλαμάτα την εναρκτήρια ημερίδα του εκπαιδευτικού προγράμματος «Εκπαιδευτικά μαθήματα για το σακχαρώδη διαβήτη». Θέμα της θα είναι: «Τι είναι ο σακχαρώδης διαβήτης» και η εκδήλωση θα τελεί υπό την επιστημονική υποστήριξη και επιμέλεια της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας - Πανελλήνιας Ένωσης Ενδοκρινολόγων.

Η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17.30, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος». Κατά τη διάρκειά της, οι συμμετέχοντες - άτομα με διαβήτη θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους στις εκπαιδευτικές συναντήσεις, οι οποίες θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.
Το πρωί της ίδιας ημέρας, στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση προς το κοινό, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιούνται μετρήσεις σακχάρου και θα διανέμεται έντυπο υλικό σχετικό με το σακχαρώδη διαβήτη.

 

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση