Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Περίληψη διακήρυξης για εκμίσθωση του Τουριστικού Ταυγέτου και της καφετέριας

Ο Δήμος Καλαμάτας διακηρύσσει Ανοικτή Δημόσια Πλειοδοτική Δημοπρασία με φανερή προφορική διαδικασία προσφορών για την:ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΥΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΑΓΟΝΙΑΣ,
με χρονική διάρκεια πενήντα (50) έτη για τον Τουριστικό ξενώνα Ταϋγέτου και πέντε (5) έτη για την λυόμενη ξύλινη κατασκευή με δυνατότητα παράτασης για την καφετέρια, τα τρία έτη ακόμα. Τα προς μίσθωση ακίνητα περιγράφονται ως εξής:
1. Τουριστικό Ξενώνα Ταϋγέτου (διώροφη οικοδομή με καλυπτόμενη επιφάνεια 410,15τ.μ. και συνολική δόμηση 626,65τ.μ.). O ξενώνας θα έχει δικαίωμα χρήσης από κοινού με την καφετέρια, του περιβάλλοντος χώρου που περιγράφεται ως χώρος στάθμευσης σε ενδεικτικό σκαρίφημα. Ο μισθωτής θα αναλάβει την εκτέλεση των εργασιών επισκευής υποχρεωτικά, το κόστος της οποίας έχει προϋπολογιστεί από την από 24.04.2015 Τεχνική μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας.
2. Λυόμενη ξύλινη κατασκευή – καφετέρια επιφανείας 90,88τ.μ., με δικαίωμα χρήσης του περιβάλλοντος χώρου του ακινήτου όπως αυτός περιγράφεται σε ενδεικτικό σκαρίφημα. Η δημοπρασία θα είναι φανερή, προφορική και πλειοδοτική και θα διενεργηθεί τη 22.03.2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00πμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καλαμάτας, οδός Αριστομένους 28, Καλαμάτα, σύμφωνα με τους όρους της σχετικής διακήρυξης.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (τιμή εκκίνησης) για τη μίσθωση του πρώτου αναφερόμενου ακινήτου ορίζεται το ποσό των χιλίων πεντακοσίων ευρώ μηνιαίως (1500,00€/μήνα), ενώ για την μίσθωση του δεύτερου ακινήτου το ποσό των πεντακοσίων ευρώ μηνιαίως (500,00€/μήνα).
Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται το ένα δέκατο (1/10) του οριζόμενου στη διακήρυξη ως κατώτατο όριο (ετήσιου) μισθώματος πρώτης προσφοράς, ήτοι 1800,00€ για τον Ξενώνα Τουριστικού Ταϋγέτου και 600,00€ για την λυόμενη ξύλινη κατασκευή - καφετέρια. Οι εγγυητικές επιστολές απευθύνονται στον Δήμο Καλαμάτας. Επιπλέον ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να παρουσιάσει και αξιόχρεο εγγυητή για την υπογραφή των πρακτικών της δημοπρασίας και του συμφωνητικού μίσθωσης.
Οι διαγωνιζόμενοι, πέραν της οικονομικής προσφοράς και της εγγυητικής επιστολής, πρέπει να προσκομίσουν και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο άρθρο 21 της διακήρυξης.
Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο γραφείο του Τμήματος Δημοτικής Περιουσίας & Διαχείρισης Κοιμητηρίων της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Καλαμάτας και από την υπεύθυνη κ.Παπαδοπούλου Ελένη (τηλ. 2721360842, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech