Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υλοποίηση προγράμματος παρακολούθησης αδέσποτων ζώων

Ο Δήμος Καλαμάτας καλεί τους ενδιαφερομένους για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο "Δαπάνες για την υλοποίηση του προγράμματος παρακολούθησης αδέσποτων ζώων". Οι εργασίες αφορούν την παρακολούθηση, την περισυλλογή, την καθημερινή φροντίδα των ζώων στο θάλαμο βραχείας φιλοξενίας του Δήμου Καλαμάτας.

Οι εργασίες περιγράφονται στην υπ αριθμ. 3/2016 μελέτη της Δ/νσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών με προϋπολογισμό 14.962,95€ με το Φ.Π.Α., χρηματοδοτείται από ΔΠ. 2016 .
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες από την Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών τμήμα Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος στον κ. Χρυσανθακόπουλο Κων/νο τεχνολόγο γεωπόνο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ 27213 60847.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: α/Κτηνίατροι β/Φιλοζωικά σωματεία γ/ Εκπαιδευτές σκύλων δ/ Εργολήπτες ή εργοληπτικές εταιρίες οι οποίοι έχουν συναφές αντικείμενο με την παροχή υπηρεσίας και συνεργάζονται με κτηνιάτρο.
Έντυπο προσφοράς : Το έντυπο οικονομικής προσφοράς θα συμπληρωθεί αριθμητικώς και ολογράφως και θα τοποθετηθεί σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται ο τίτλος της παροχής εργασίας και τα στοιχεία του ενδιαφερομένου. Σε άλλο φάκελο οι ενδιαφερόμενοι θα τοποθετήσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά με ποινή αποκλεισμού:
1.Οι κτηνίατροι: φωτοτυπία τίτλου σπουδών, άδεια επαγγελματικού αυτοκινήτου
2.Τα φιλοζωικά σωματεία : Καταστατικό, άδεια επαγγελματικού αυτοκινήτου, σύμβαση με εξειδικευμένο άτομο το οποίο θα εκτελέσει την εργασία (κτηνίατρο ή εκπαιδευτή σκύλων ή άλλη ανάλογη εξειδίκευση στον τομέα των ζώων σχετική με το αντικείμενο περισυλλογής αδέσποτων ζώων)
3.Εκπαιδευτές σκύλων: Βεβαίωση πανελληνίου συλλόγου εκπαιδευτών άδεια επαγγελματικού αυτοκινήτου.
4.Ιδιώτες εργολήπτες ή εταιρίες με ανάλογο αντικείμενο: καταστατικό – ιδιωτικό συμφωνητικό με κτηνίατρο ή σύμβαση εξαρτημένης εργασίας με κτηνίατρο, ή με εκπαιδευτή σκύλων, άδεια επαγγελματικού αυτοκινήτου.
Οι προσφορές θα κατατεθούν την Δευτέρα 25/04/2016 ώρα 10:00 π.μ. στην Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών στην επιτροπή διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών στο ισόγειο του κτηρίου που βρίσκεται στην οδό Παπατσώνη 4 Καλαμάτα .

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech