Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Ο Δήμος Καλαμάτας, προκειμένου να προβεί στην ανάδειξη μειοδότη για την προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση και επέκταση του ασύρματου δικτύου του, ζητά από όποιον ενδιαφέρεται και έχει το δικαίωμα από το νόμο, να καταθέσει κλειστή οικονομική προσφορά την Παρασκευή 27/5/2016 και ώρα 11:00 πμ στο κτίριο του κεντρικού Δημαρχείου Καλαμάτας, Αριστομένους 28 στο Τμήμα Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής.
Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 14.993,70 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Τα είδη, οι ποσότητες και οι προδιαγραφές του εξοπλισμού που ζητούνται αναφέρονται στη μελέτη 1/2016 του τμήματος Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής που επισυνάπτεται.
Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η ανάθεση μετά από έρευνα στην αγορά.
Τα κριτήρια επιλογής για την ανάδειξη του αναδόχου είναι:
1. Η οικονομικότερη προσφορά στο σύνολο, χωρίς το ΦΠΑ
2. Η μη υπέρβαση του προϋπολογιζόμενου κόστους για κάθε είδος όπως αυτά αναφέρονται στην μελέτη.
3. Η κάλυψη όλων των ποσοτήτων των ειδών.

Οι προσφορές που θα σταλούν ταχυδρομικά πρέπει να φτάσουν στο Δήμο και να πρωτοκολληθούν μέχρι και την Πέμπτη 26/5/2016. Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο, στο εξωτερικό του οποίου θα αναγράφεται:
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Προς τον Δήμο Καλαμάτας.
Τμήμα Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής
Για την Προμήθεια Εξοπλισμού για το Ασύρματο Δίκτυο του Δήμου Καλαμάτας
Σύμφωνα με τη μελέτη 1/2016

Τα δικαιολογητικά που πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να συμπεριλάβουν στο φάκελο της προσφοράς είναι:
1. Πιστοποιητικό εγγραφής στο οικείο επιμελητήριο ή βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) που θα έχει εκδοθεί του πολύ έξι (6) μήνες πριν από την ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών. Σε κάθε περίπτωση, από το δικαιολογητικό αυτό θα πρέπει να προκύπτει το ειδικό επάγγελμα του ενδιαφερόμενου το οποίο προφανώς θα πρέπει να είναι συναφές με το αντικείμενο της προμήθειας
2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 όπου ο συμμετέχων θα δηλώνει ότι: «Έλαβα γνώση των όρων της μελέτης 1/2016 του Τμήματος Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής του Δήμου Καλαμάτας και αποδέχομαι αυτούς ανεπιφύλακτα. Τα προσφερόμενα είδη θα καλύπτουν πλήρως τις τεχνικές περιγραφές της παραπάνω μελέτης».
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι δεν εμπίπτουν στους περιορισμούς του άρθρου 4 παρ. 3 του Ν. 2286/95, δηλαδή δεν τους έχει επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από τις διαδικασίες προμηθειών του Δημοσίου ή των Ο.Τ.Α., και ότι ασκούν νόμιμα την επαγγελματική τους δραστηριότητα.
4. Οικονομική προσφορά (στο έντυπο που υπάρχει στην τελευταία σελίδα της μελέτης).

Για οποιεσδήποτε σχετικές πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής του Δήμου Καλαμάτας στο τηλ. 2721360728.

 

Το επίσημο έγγραφο αυτής της πρόσκλησης και τη συνημμένη μελέτη του Τμήματος Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής (1/2016) μπορείτε να τα δείτε εδώ.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech