Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ολυμπιάδας Καλαμάτας

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, με τη Γιώτα Τσιάλα, προπονήτρια και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου «Ολυμπιάδα Καλαμάτας», ο οποίος δραστηριοποιείται με έμφαση στο στίβο.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2017, στο αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», Αριστομένους 95, στην Καλαμάτα, ο Σύλλογος «Ολυμπιάδα» θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα ετών ζωής και δραστηριότητάς του. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στην οποία προσκλήθηκε ο Δήμαρχος, θα βραβευθούν αθλητές του Συλλόγου για τις επιτυχίες τους κατά την περίοδο 2015 – 2016.

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΕΝΤΑΘΛΟΥ

Επίσης, θα ανακοινωθεί η αναβίωση του αρχαίου πεντάθλου, στο Στάδιο - Γυμνάσιο της Αρχαίας Μεσσήνης, σε συνδιοργάνωση με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας. Ο Δήμος Καλαμάτας, κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου προς το Δήμαρχο, θα είναι υποστηρικτής της συγκεκριμένης εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2017.

athl-syllogos-olympiada.jpg

 

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση