Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός για παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων για τοποθέτηση κοινόχρηστων ποδηλάτων

Ο Δήμος Καλαμάτας προκηρύσσει δημόσιο ανοικτό πλειοδοτικό επαναληπτικό διαγωνισμό με φανερές και προφορικές προσφορές για την παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων εντός της πόλης της Καλαμάτας για την τοποθέτηση ενοικιαζόμενων (κοινοχρήστων) ποδηλάτων.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην οδό Αθηνών αριθμός 99 ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών ακινήτων του Δ. Καλαμάτας στις 06-10-2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.40 π.μ. (γραφείο 2.13)

Τιμή εκκίνησης (ετήσιο αντάλλαγμα) : 4.312,00€

Το αντάλλαγμα που θα επιτευχθεί στη δημοπρασία είναι σταθερό για όλα τα έτη της σύμβασης.

Για να γίνει δεκτή προσφορά, πρέπει να υπερβαίνει τον ελάχιστο όρο ή μετά την έναρξη της δημοπρασίας το εκάστοτε αποτέλεσμα αυτής, κατά είκοσι ευρώ (20€) τουλάχιστον.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας δημοπρασιών ακινήτων του Δήμου Καλαμάτας ως εγγύηση γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Τ.Π.Δ. ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας, ποσού Τετρακοσίων τριάντα ενός ευρώ και είκοσι λεπτών (431,20 €), (ίσου προς το ένα δέκατο (1/10) του οριζόμενου στη διακήρυξη ελάχιστου ορίου κατώτερης προσφοράς).

Η χρονική διάρκεια της παραχώρησης είναι πέντε χρόνια (05) χρόνια με δυνατότητα παράτασης για άλλα πέντε έτη κατόπιν αποφάσεως του αρμοδίου οργάνου.

 Για περισσότερες πληροφορίες και όρους του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προσόδων Περιουσίας & Κοιμητηρίων της Διεύθυνσης Οικονομικών στο Δημοτικό Κατάστημα στην οδό Αθηνών αριθμός 99, (γραφείο 1.21), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες κα Μπουρίκα Σοφία, τηλ. 27213-60739.

Την περίληψη της διακήρυξης μπορείτε να τη δείτε εδώ και τη διακήρυξη εδώ

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech