Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Περίληψη διακήρυξης για την μίσθωση ακινήτων – οικοπέδων για δημιουργία ανοικτών χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων στο Δήμο Καλαμάτας

   Ο Δήμος Καλαμάτας διακηρύσσει μειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία για την μίσθωση ακινήτων – οικοπέδων για δημιουργία ανοικτών χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων.

Κάθε προσφερόμενο οικόπεδο πρέπει απαραιτήτως να πληροί τις κάτωθι προδιαγραφές:  

 Α. Θέση

Τα ακίνητα - οικόπεδα θα πρέπει να βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Καλαμάτας και συγκεκριμένα στις κάτωθι περιοχές:

  • Ράχη – Παλιό νοσοκομείο (στις ζώνες Ε και ΙΑ των αντικειμενικών αξιών και πιο συγκεκριμένα, σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των διακοσίων πενήντα (250) μέτρων εκατέρωθεν των οδών Αθηνών (μεταξύ Μπουλούκου και Αναξαγόρα) και Μανιακίου και διακοσίων πενήντα (250) μέτρων δυτικά της οδού Μπουλούκου).
  • Κεντρική Πλατεία – Ιστορικό Κέντρο (στις ζώνες Θ και Β των αντικειμενικών αξιών εξαιρούμενου του τμήματος βόρεια της Κεντρικής Αγοράς παράλληλα με τον ποταμό Νέδοντα).
  • Κέντρο (στις ζώνες Ζ και Γ των αντικειμενικών αξιών εξαιρούμενου του τμήματος εκατό (100) μέτρων ανατολικά της οδού Ακρίτα).
  • Παραλία (στις ζώνες ΣΤ και Α των αντικειμενικών αξιών).

Όλα τα προσφερόμενα ακίνητα θα πρέπει να έχουν πρόσοψη και άμεση πρόσβαση στο δημοτικό οδικό δίκτυο, να είναι ανεξάρτητες ιδιοκτησίες και να επιτρέπεται η χρήση και η διαμόρφωση τους.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως την Τρίτη 23/8/2022.

   Οι προσφορές ενδιαφέροντος κατατίθενται στο Πρωτόκολλο του Δήμου Καλαμάτας, στην οδό Αθηνών 99, Καλαμάτα (Δημαρχείο Καλαμάτας) και στη συνέχεια θα διαβιβαστούν στο Τμήμα Προσόδων Περιουσίας και Κοιμητηρίων. Εν συνεχεία , θα παραδοθούν στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπια έρευνα, θα κρίνει την καταλληλόλητα των προσφερόμενων ακινήτων και αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακήρυξης, συντασσόμενης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από τη λήψη των προσφορών.

την περίληψη διακήρυξης θα την δείτε εδώ

την διακήρυξη εδώ

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech