Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Παραχώρηση χώρου για λειτουργία "ΚΑΡΟΥΖΕΛ"

Ο Δήμος Καλαμάτας διακηρύσσει Δημόσια Πλειοδοτική Δημοπρασία με φανερή προφορική διαδικασία προσφορών για την παραχώρηση χρήσης χώρου στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας έναντι ανταλλάγματος, για λειτουργία ψυχαγωγικού παιγνίου τύπου «ΚΑΡΟΥΖΕΛ».
Η δημοπρασία θα είναι φανερή, προφορική και πλειοδοτική και θα διενεργηθεί στις 05 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Καλαμάτας (2ος όροφος)- οδός Αθηνών 99, γρ. 2.13, σύμφωνα με τους όρους της σχετικής διακήρυξης.
Ελάχιστο όριο για την παραχώρηση της χρήσης ορίζεται το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (4.000,00€) .
Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται το ένα δέκατο (1/10) του οριζόμενου στη διακήρυξη ως κατώτατο όριο μισθώματος πρώτης προσφοράς, ήτοι τριακόσια ευρώ (400,00€).
Οι εγγυητικές επιστολές απευθύνονται στον Δήμο Καλαμάτας. Ο τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται να παρουσιάσει αξιόχρεο εγγυητή για την υπογραφή των πρακτικών της δημοπρασίας και του συμφωνητικού μίσθωσης.
Οι διαγωνιζόμενοι, πέραν της οικονομικής προσφοράς και της εγγυητικής επιστολής, πρέπει να προσκομίσουν και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο άρθρο 6 της διακήρυξης.
Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο γραφείο του Τμήματος Προσόδων, Περιουσίας και Κοιμητηρίων της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Καλαμάτας από την προϊσταμένη του Τμήματος Μπουρίκα Σοφία (τηλ. 2721 3 60739,
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Τη διακήρυξη μπορείτε να τη δείτε εδώ.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech