Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Για 22η χρονιά Διεθνής Συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής Καλαμάτας με αθλήτριες από 20 χώρες

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο, υπό την προεδρία του Δημάρχου, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας, για τη διοργάνωση των 22ων διεθνών αγώνων Ρυθμικής Γυμναστικής “Kalamata’s Cup 2014”. Η διεθνής αυτή συνάντηση, στην οποία θα εκπροσωπηθούν 20 χώρες, θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 2 μέχρι την Κυριακή 4 Μαΐου 2014.  Οι αποστολές θα φτάσουν στην Καλαμάτα την Τετάρτη 30 Απριλίου για να ξεκινήσουν την προετοιμασία.
Στη σημερινή σύσκεψη συζητήθηκαν οργανωτικά και οικονομικά θέματα. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι τέτοιες εκδηλώσεις προβάλλουν την πόλη και την περιοχή μας ως προορισμό αθλητικού τουρισμού και τόπο διεξαγωγής μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Το “Kalamata’s Cup” αποτελεί αθλητικό γεγονός που αυξάνει την ελκυστικότητα της Καλαμάτας και τη διαφημίζει σ’ όλον τον κόσμο, ενώ συνιστά έναυσμα για τις νεότερες γενιές να ασχοληθούν με τη ρυθμική γυμναστική.
 
ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ SKATEBOARD ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΝΤΑΣ!
 
Προσέθεσε, μάλιστα, ότι θα ξεκινήσει έργο διαμόρφωσης του υπαίθριου χώρου δυτικά της Τέντας για αθλήματα skateboard. Η παρέμβαση αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια αναβάθμισης της Τέντας και της περιοχής της (ανακατασκευή χώρων υγιεινής, μελέτη για την ανακατασκευή των υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ και την περίφραξή τους, ευταξία στο κλειστό γήπεδο κ.ά.).
 
ΠΟΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
 
Επισημαίνεται ότι στο “International Tournament Kalamata’s Cup 2014” θα συμμετάσχουν 42 αθλήτριες στο ατομικό γυναικών και 45 στο ατομικό νεανίδων, ενώ θα υπάρξουν και 5 συμμετοχές στα ομαδικά (ensemble) από τις κάτωθι χώρες:
 
1. Αυστραλία
2. Αυστρία
3. Αζερμπαϊτζάν
4. Λευκορωσία
5. Βέλγιο
6. Βουλγαρία
7. Καναδάς
8. Κύπρος
9. Τσεχία
10. Φινλανδία
11. Γεωργία
12. Ελλάδα
13. Ουγγαρία
14. Ισραήλ
15. Καζακστάν
16. Λεττονία
17. Ρουμανία
18. Σλοβενία
19. Η.Π.Α.
20. Ουζμπεκιστάν
 
 

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση