Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εντυπωσίασε ο Κουρτσαουσάνικος Γάμος

Παρουσιάστηκε, χθες Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2015, το βράδυ, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, η πρώτη ερασιτεχνική παράσταση του Συλλόγου Γυναικών Σπερχογείας «Η Αγία Κυριακή», με θέμα τον Κουρτσαουσάνικο Γάμο.
Πρόκειται για γάμο που πήρε το όνομά του από την παλιότερη ονομασία του χωριού (Κουρτσαούσι) και αποδόθηκε με σατιρική μορφή, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας.
Η παράσταση καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, το οποίο γέμισε ασφυκτικά το αμφιθέατρο του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου. Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος και, σε σύντομο χαιρετισμό του, έδωσε συγχαρητήρια στο Σύλλογο Γυναικών Σπερχογείας «Η Αγία Κυριακή», που είναι ένας από τους πλέον δραστήριους.
Έπαιξαν: Κλάδης Παύλος (ο οποίος έκανε και τη σκηνοθεσία), Χαχής Ευάγγελος, Λυκούσης Χρήστος, Μαλαπάνης Ευάγγελος, Τσούκαλης Σωτήρης, Χαλούλος Σωτήρης, Μπούνας Παναγιώτης, Δρούγα Κλειώ, Αναστοπούλου Κατερίνα, Πολυχρονοπούλου Γαλήνη, Σμυρνιού Κωνσταντίνα, Γεωργανά Έφη, Σκλήκα Άντζελα, Αποστολοπούλου Πέννυ, Μπετιχαβά Μαρία, Περρωτή Κική.
Και η χορευτική ομάδα της παράστασης: Καλαθά Μερόπη, Δούση Ευγενία, Τσιμόγιαννη Παναγιώτα, Καραντινού Υβόννη, Τσούκαλη Σταυρούλα.
 
 
GAMOS-KOURTS_1.jpgGAMOS-KOURTS_2.jpgGAMOS-KOURTS_3.jpgGAMOS-KOURTS_4.jpgGAMOS-KOURTS_5.jpgGAMOS-KOURTS_6.jpgGAMOS-KOURTS_7.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech