Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Τι αποφάσισε το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας στις 11 Μαρτίου 2015

Συνήλθε χθες, Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015, σε συνεδρίαση το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας και έλαβε αποφάσεις επί πλήθους ζητημάτων.

Οι κυριότερες είναι οι εξής:

1. Θα διατεθεί πίστωση ώστε σύμφωνα με τις διαδικασίες του Νόμου 4178/2013 να τακτοποιηθούν αυθαίρετες κατασκευές στη χερσαία ζώνη λιμένα Καλαμάτας. Με τον τρόπο αυτό, θα πάψουν να υφίστανται σοβαρά προβλήματα για τους εκεί δραστηριοποιούμενους επαγγελματίες και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα έχει τη δυνατότητα να εισπράττει τα προβλεπόμενα ενοίκια.

2. Αποφασίσθηκε να διατεθεί πίστωση ώστε να αγορασθούν νιτσεράδες βαρέως τύπου για το πλήρωμα του σκάφους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας, σε ικανοποίηση σχετικού αιτήματος του Λιμεναρχείου, στο πλαίσιο συνεργασίας Δήμου και Λιμενικής Υπηρεσίας.

3. Αντικαταστάθηκε ο υπόλογος για το έργο συστήματος ασφαλείας ISPS, το οποίο βαίνει προς ολοκλήρωση, καθώς αυτή την περίοδο τοποθετούνται οι κάμερες ασφαλείας. Ο ίδιος υπάλληλος ανέλαβε υπόλογος και για τον ηλεκτροφωτισμό του προσήνεμου μώλου, έργο που μέχρι το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο.

4. Αποφασίσθηκε η διάθεση πιστώσεων για προμήθεια προϊόντων και υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων η μόνωση της ταράτσας του κτηρίου του Λιμενικού Ταμείου και η συντήρησή του.

5. Αναπληρωτής προϊστάμενος αυτού του Νομικού Προσώπου του Δήμου Καλαμάτας τοποθετήθηκε η Σοφία Μπουρίκα.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech