Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνέδριο "Metaλλaxis" στην Καλαμάτα, για τον τουρισμό, την τοπική παραγωγή, την επιχειρηματικότητα

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 15 Απριλίου 2015, ο Ηλίας Σκενδερίδης, εκπρόσωπος των διοργανωτών του συνεδρίου "Metaλλaxis" και συναντήθηκε με το Δήμαρχο, προκειμένου να τον προσκαλέσει στο συνέδριο αυτό, που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα, με έμφαση στον τουρισμό, την τοπική παραγωγή και την επιχειρηματικότητα. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για την πρόσκληση και εξέφρασε την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας σε τέτοιες πρωτοβουλίες, πως είναι εξόχως θετικές.

Το In Situ, η σειρά συνεδρίων που απευθύνεται σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, ξεκινά από την Καλαμάτα. Το πρώτο συνέδριο, με τίτλο "Metaλλaxis", θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Απριλίου 2015, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου, αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Η έντονη εξωστρέφεια των τοπικών παραγωγών, οι επενδύσεις σε τουριστικές μονάδες, η αύξηση των πτήσεων από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» συμβάλλουν σταδιακά στη διαρκή προβολή και προώθηση της Καλαμάτας.
Οι ομιλητές θα είναι η Μυλαίδη Στούμπου από τη Microsoft, ο Γιώργος Χαραλαμπάκης από τη ForestView, η Δρ. Ευαγγελία Μπαραλού από το ALBA, ο Γιώργος Καραγιάννης από την 2Yolk Branding & Design, ο Έκτορας Τσατσούλης από το KALAMATA:21, ο Χάρης Τζαννής από τα Fnl-guide.com/Asprimera, ο Νίκος Μιστριώτης από την XYZ Productions, ο Γιάννης Αίσωπος ο αρχιτέκτονας που εκπροσώπησε την ελληνική υποφηφιότητα στη Bienalle Βενετίας 2014 και ο Παναγιώτης Οικονόμου από τη STEP».
Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει στο www.insituproject.gr

afissa_In_Situ_Postcard.JPGsynedrio_texnologias.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech