Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Συνήλθε σήμερα η Οικονοµική Επιτροπή του ∆ήµου Καλαµάτας στην υπ’ αριθµ. 19/2015 συνεδρίασή της, κατά τη διάρκεια της οποίας διεξήχθησαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεµάτων, όπως παρακάτω:
1. ∆ιάθεση πιστώσεων δηµοτικού προϋπολογισµού οικον. έτους 2015. Εγκρίθηκε.
2. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου µειοδοτικού διαγωνισµού για την «Προµήθεια ειδών ατοµικής προστασίας για τους εργαζόµενους στο ∆ήµο Καλαµάτας, για ένα έτος από την υπογραφή της σύµβασης». Η Επιτροπή παρέσχε την έγκρισή της όσον αφορά σε προμήθεια προϋπολογισμού 21.310,36 ευρώ με το ΦΠΑ.
3. Επί των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας πρόχειρου µειοδοτικού διαγωνισµού για την «Προµήθεια δικτυακού εξοπλισµού για το νέο ∆ηµαρχείο». Η Επιτροπή ανεκήρυξε προσωρινό μειοδότη την εταιρεία Σyglisis ΟΕ έναντι ποσού 35.887,67 ευρώ με το ΦΠΑ.
4. Απόδοση παγίας προκαταβολής ∆ηµοτικών - Τοπικών Κοινοτήτων ∆ήµου Καλαµάτας. Εγκρίθηκε.
5. Επί αιτήµατος µισθωτή για διατήρηση της µισθωτικής αξίας. Απορρίφθηκε.
6. Έγκριση απόφασης Δημάρχου περί άσκησης ιεραρχικής προσφυγής (εκτός ημερησίας διατάξεως). Η Επιτροπή ενέκρινε την απόφαση Δημάρχου περί άσκησης ιεραρχικής προσφυγής ενώπιον του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, όσον αφορά σε απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου σχετικά με τον ορισμό μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου των υπαλλήλων ΟΤΑ Νομού Μεσσηνίας. 
7. Αποδέσμευση πιστώσεων (εκτός ημερήσιας διατάξεως). Εγκρίθηκε.
 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech