Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Θα διατεθούν 7 τεμάχια Δημοτικών Λαχανόκηπων

O Δήμος Καλαμάτας καλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση  για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα καλλιέργειας στους Δημοτικούς Λαχανόκηπους. Θα διατεθούν επτά τεμάχια, εκτάσεως 50 τετρ. μέτρων έκαστο, στη θέση Άσυλο, πίσω από τις Εργατικές Κατοικίες. Οι κενές θέσεις θα καλυφθούν από νέους ενδιαφερόμενους. 
Όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να  καταθέσουν αίτηση στη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών, Παπατσώνη 4, Καλαμάτα, έως την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015. Πληροφορίες: Στάμου Στυλιανή, τηλ. 27213 60844.
Παρατίθενται η αίτηση συμμετοχής, καθώς και ο κανονισμός λειτουργίας των Δημοτικών Λαχανόκηπων.
Σημειώνεται πως, μέχρι στιγμής, εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά αυτό το πείραμα αστικής γεωργίας στην Καλαμάτα, καθώς τα παραχωρηθέντα τεμάχια Δημοτικών Λαχανόκηπων καλλιεργούν 91 πολίτες, στο Ανατολικό και το Δυτικό Κέντρο και στην περιοχή του Ασύλου Ανιάτων. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα αστικής γεωργίας, οι πολίτες καλλιεργούν λαχανικά με βιολογικό τρόπο μέσα στην πόλη. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζουν λαχανικά για τις οικογένειές τους, αξιοποιούν, περιφρουρούν και αναδεικνύουν δημοτικούς χώρους, αλλά και προσφέρουν αναγκαία είδη στο Δημοτικό Παντοπωλείο, για την ενίσχυση των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.
 
laxanokipoi_1.JPGlaxanokipoi_2.JPGlaxanokipoi_3.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech