Ωραίο καλοκαίρι για 285 παιδιά στην Αγία Μαρίνα

Κατά τις δύο πρώτες κατασκηνωτικές περιόδους του 2018, παραθέρισαν και χάρηκαν το βουνό 285 παιδιά στη δημοτική κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας, σε μαγευτική ελατόφυτη περιοχή του Ταϋγέτου. 
Σε σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 1η Αυγούστου 2018, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Γυφτέας - ο οποίος είναι αρμόδιος για την κατασκήνωση - γνωστοποίησε προς το Δήμαρχο ότι στην 1η περίοδο, που διήρκεσε από τις 2 Ιουλίου έως τις 11 του μήνα, φιλοξενήθηκαν στην κατασκήνωση 147 παιδιά από 6 έως 12 ετών και στην επόμενη, από 13 έως 22 Ιουλίου, παραθέρισαν στην Αγία Μαρίνα 138 παιδιά αυτών των ηλικιών. 
Αύριο, ολοκληρώνεται ο παραθερισμός ηλικιωμένων (περίοδος από 24 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου), μελών των δύο ΚΑΠΗ, που ανέρχονται σε 67. Θα ακολουθήσει η 4η περίοδος, από τις 4 Αυγούστου έως τις 13 του μήνα και τότε θα φιλοξενηθούν στην Αγία Μαρίνα 85 Άτομα με Αναπηρία, προερχόμενα κατά κύριο λόγο από την Πελοπόννησο.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Γυφτέα, το Διευθυντή Πρόνοιας και στο πρόσωπό τους τα στελέχη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, για τις προσπάθειές τους, ώστε να λειτουργεί η κατασκήνωση εύρυθμα. Επίσης, έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις για την ομαλή διεξαγωγή της περιόδου παραθερισμού που απομένει και την προετοιμασία για το χειμώνα και την επόμενη κατασκηνωτική χρονιά.
 
φωτό αρχείου πλην της συσκέψεως
 
1.JPG2.jpg3_1.JPG4.jpg5.jpg6.JPG
 

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud