Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συγκέντρωση για το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα

Από τους φορείς που υποστηρίζουν το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, οργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιουλίου συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Κοινοτήτων του Δήμου Καλαμάτας μετέβησαν εν σώματι από το Δημαρχείο στο χώρο της συγκέντρωσης, στην οποία ο Δήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πάνος Καζάκος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΤΕΙ Πελοποννήσου (Καλαμάτας).
Ο Δήμαρχος, χαιρετίζοντας τους συγκεντρωθέντες, τόνισε – μεταξύ άλλων – πως «την Κυριακή κρίνεται το ευρωπαϊκό μας μέλλον». Επεσήμανε, δε, πως «η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι περίκλειστο κράτος».
Ο Π. Νίκας υπογράμμισε το γεγονός πως έχουν γίνει λάθη σε όλα τα επίπεδα, όμως αυτό δεν πρέπει να οδηγήσει στην ακύρωση της ευρωπαϊκής μας πορείας. Είπε ακόμη πως η νεολαία έχει δίκιο να διαμαρτύρεται, αλλά ελπίδα υπάρχει μόνο μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ.
Ανέφερε, ακόμη, πως η παραμονή μας στην Ευρώπη είναι αναγκαία διότι ελλοχεύουν και εθνικοί κίνδυνοι.
Ο Δήμαρχος χαιρέτισε τη μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση ανθρώπων από διάφορα κόμματα, επεσήμανε την ανάγκη ενότητας κι έκλεισε λέγοντας: «Είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι γίνει την Κυριακή το βράδυ».

a_Medium.JPGb_Medium.JPGc_Medium.JPGd_Medium.JPGe_Medium.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech