Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Δηλώσεις του Δημάρχου στο ρεπορτάζ από την Καλαμάτα της ελβετικής κρατικής τηλεόρασης

Το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιουλίου 2015, στο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάσθηκε στο ιταλόφωνο κανάλι της ελβετικής κρατικής ραδιοτηλεόρασης (RSI), προβλήθηκε ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Alessandro Chiara. Ο κ. Chiara επισκέφθηκε την Καλαμάτα και περιέγραψε την κατάσταση στην περιοχή μας εν μέσω κρίσης και προ του δημοψηφίσματος.

Στο ρεπορτάζ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε σε βίντεο το οποίο έχει αναρτηθεί, περιλαμβάνονται δηλώσεις του Δημάρχου. Ο Π. Νίκας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο πλαίσιο ευρύτερης συζήτησης με το δημοσιογράφο, η οποία διήρκεσε περί τη μισή ώρα, αναφέρει πως η Καλαμάτα και η περιοχή της βιώνουν την κρίση με μικρότερη ένταση χάρη στις επενδύσεις σε έργα υποδομής όπως ο αυτοκινητόδρομος, χάρη στις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων και στον τουρισμό, αλλά και εξαιτίας της αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των πολιτών.
Ο δημοσιογράφος τονίζει πως η οικονομία της περιοχής μας βασίζεται στις εξαγωγές ελιάς και εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, καθώς και στον τουρισμό. Σημειώνεται ότι, πέρα από τις πολιτικές εξελίξεις, το ρεπορτάζ προβάλλει την ελαιοκαλλιέργεια και τα ποιοτικά αγροτικά μας προϊόντα, την ελιά και το ελαιόλαδο, καθώς τα φέρνει στο επίκεντρο.
Ο κ. Chiara παραθέτει, επίσης, τις απόψεις πολιτών εν όψει δημοψηφίσματος, αλλά και πλάνα από τη συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ, την Πέμπτη 2 Ιουλίου, καθώς και δηλώσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθανάσιου Πετράκου, για την απόφαση περί διενέργειας δημοψηφίσματος και την επιλογή του ΟΧΙ.

{source}
<!-- You can place html anywhere within the source tags -->
<iframe width="560" height="330" src="http://www.rsi.ch/play/tv/popupvideoplayer?id=5702767" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<script language="javascript" type="text/javascript">
    // You can place JavaScript like this
    
</script>
<?php
    // You can place PHP like this
    
?>
{/source}

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech