Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή στις 14 Ιουλίου 2015

Κατά τη σημερινή 31η/2015 συνεδρίαση της Οικονοµικής Επιτροπής του ∆ήµου Καλαµάτας, διεξήχθησαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεµάτων, όπως παρακάτω:

1. ∆ιάθεση πιστώσεων δηµοτικού προϋπολογισµού οικον. έτους 2015. Εγκρίθηκε.

2. Συµπλήρωση της υπ’ αριθµ. 265/2015 απόφασης της Οικονοµικής Επιτροπής, σχετικής µε την υποβολή δικαιολογητικών συµµετοχής σε διαγωνισµούς µέχρι τη λήξη του προβλήµατος της τραπεζικής λειτουργίας της χώρας. Δεδομένου ότι για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς του Δήμου είναι αναγκαία η προσκόμιση εγγυητικής επιστολής συμμετοχής και άλλων συναφών δικαιολογητικών, που δεν είναι δυνατόν να εκδοθούν λόγω της επιβληθείσας τραπεζικής αργίας, εγκρίθηκε από την Επιτροπή σε προγενέστερη συνεδρίαση η προσκόμιση από κάθε συμμετέχοντα υπεύθυνης δήλωσης, στην οποία θα αποτυπώνεται η δέσμευση (επί ποινή αποκλεισμού) για παράδοση των ανωτέρω δικαιολογητικών, ευθύς αμέσως μετά τη λήξη του προβλήματος τραπεζικής λειτουργίας της χώρας. Η σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής συμπληρώθηκε σήμερα και όσον αφορά στη δέσμευση προσκόμισης του δικαιολογητικού της πιστοληπτικής ή δανειοληπτικής ικανότητας, σύμφωνα με εισήγηση της Υπηρεσίας.

3. Τροποποίηση της υπ’ αριθµ. 70Β/2015 απόφασης της Οικονοµικής Επιτροπής, σχετικής µε την ανάθεση της συγκοινωνιακής μελέτης του έργου «Οδός Βέργας – Άνω Βέργας (παράκαµψη οικισµού Βέργας)», μετά την υποβολή ορθής οικονομικής προσφοράς από την μελετήτρια. Εγκρίθηκε, όσον αφορά στη διόρθωση με αναγραφή του ορθού ποσού προσφοράς εκ μέρους της μελετήτριας, που είναι 4.000 ευρώ, αντί 4.400 ευρώ που εσφαλμένα είχε γραφεί.

verga

 

4. Παράταση της σύµβασης προµήθειας εκτυπώσεων του ∆ήµου Καλαµάτας. Εγκρίθηκε η παράταση, με αποδοχή εκ μέρους της αναδόχου εταιρείας, μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2015.

5. Επί του πρακτικού της επιτροπής διεξαγωγής του πρόχειρου ανοικτού διαγωνισµού για την «Προµήθεια µεταχειρισµένου καλαθοφόρου οχήµατος». Εγκρίθηκε η εισήγηση της Υπηρεσίας για ανάθεση της προμήθειας ενός τέτοιου οχήματος, καθώς ο διαγωνισμός απέβη άγονος.

kalathoforo Medium

 

6. Επί του πρακτικού της επιτροπής διεξαγωγής του πρόχειρου µειοδοτικού διαγωνισµού για την «Προµήθεια γραφικής ύλης για το έτος 2015». Εγκρίθηκε η κατακύρωση στη Σταματία – Δήμητρα Δημοπούλου όσον αφορά στον ανωτέρω διαγωνισμό, με γενικό σύνολο 13.377,38 ευρώ με το ΦΠΑ, πλην των ειδών για τα οποία η προσφορά υπερέβη την τιμή της μελέτης.

7. Ματαίωση του διαγωνισµού για την «Προµήθεια τροφίµων για κάλυψη αναγκών της κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας, κατασκηνωτικής περιόδου 2015». Εγκρίθηκε η ματαίωση του διαγωνισμού διότι δεν επετεύχθη ο απαιτούμενος ανταγωνισμός και εξαιτίας της άρνησης των επαγγελματιών να συμμετάσχουν λόγω της οικονομικής κατάστασης και της δυσλειτουργίας των τραπεζών.

marina

 

8. Έκδοση χρηµατικού εντάλµατος προπληρωµής δαπανών για τη λειτουργία της κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας. Εγκρίθηκε.

9. Κοστολόγηση υλικών ζηµιών που προκλήθηκαν από τροχαίο ατύχηµα. Εγκρίθηκε.

10. Απόδοση παγίας προκαταβολής ∆ηµοτικών - Τοπικών Κοινοτήτων ∆ήµου Καλαµάτας. Εγκρίθηκε.

 

 

 

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech