Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Γενικός ευπρεπισμός στην Καλαμάτα και τα Διαμερίσματα

Εργασίες πραγματοποιήθηκαν και ολοκληρώνονται σήμερα, Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015, για εκτεταμένο ευπρεπισμό και καθαρισμούς στην Καλαμάτα, στη Δημοτική Κοινότητα Βέργας και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, εν όψει μάλιστα της αυριανής μεγάλης εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και προκειμένου να είναι η Καλαμάτα και τα Διαμερίσματα του Δήμου ελκυστικά για κατοίκους και επισκέπτες. Θα συνεχισθούν, δε, κατά το επόμενο διάστημα, με έμφαση σε εργασίες συντηρήσεων, καθαρισμούς φυτικής γης κ.λπ.

Συνεργεία του Δήμου, ενισχυμένα με υπαλλήλους πεντάμηνης θητείας, προέβησαν σε χρωματισμούς και αποκατάσταση σιδηρών στοιχείων,
αποκατάσταση ξύλινων στοιχείων (καθιστικά κ.λπ.), κάλυψη με χρώμα συνθημάτων σε διάφορες οδούς της πόλης και ιδίως στο Ιστορικό Κέντρο, καθαρισμούς φυτικής γης και κλαδεύματα, σε συνέχεια εκτεταμένων παρεμβάσεων στην Καλαμάτα και αλλού.
Στις Κοινότητες, αρμόδιοι υπάλληλοι γι' αυτή τη δράση είναι οι εργάτες πυροπροστασίας, που παρεμβαίνουν επίσης για την περισυλλογή σκουπιδιών από το οδικό δίκτυο. Επίσης, εν όψει της εορτής του Δεκαπενταυγούστου ευπρεπίσθηκαν εν γένει (καθαρισμός, άσπρισμα κ.λπ.) οι αύλειοι χώροι των Ιερών Ναών στις Κοινότητες του Δήμου.
Συνεργεία υδραυλικών εργάσθηκαν για την αποκατάσταση των ζημιών σε συστήματα άρδευσης δένδρων και επισκευή των συστημάτων λειτουργίας των σιντριβανιών, εργασίες που συνεχίζονται σε σταθερή βάση, όπως και η αποκατάσταση βλαβών και ζημιών στο δημοτικό φωτισμό, καθώς και ο καθαρισμός των δημοτικών οδών της Καλαμάτας και Κοινοτήτων του Δήμου από 25 οδοκαθαριστές. Ενδεικτικό κατάλογο για την 14η Αυγούστου 2015 μπορείτε να δείτε εδώ.

ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ

Σημειώνεται πως αποκομιδή απορριμμάτων, καθώς και οδοκαθαρισμός, θα γίνουν στην Καλαμάτα και σε Διαμερίσματα του Δήμου και ανήμερα την εορτή, αύριο 15 Αυγούστου 2015.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΚΑΔΩΝ

Κατά την προσεχή εβδομάδα, θα συνεχισθεί η πλύση κάδων με ειδικό μηχάνημα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί:
• Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015: Θουρία, Μικρομάνη
• Τρίτη 18 Αυγούστου 2015: Άρις, Άμμος
• Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015: Πλατύ, Ανεμόμυλος, Αλώνια, Αριοχώρι, Ασπροπουλιά
• Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015: Αρφαρά, Πήδημα
• Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015: Άνθεια.

frontida-prasinou_1.JPGfrontida-prasinou_2.JPGh_1_Medium.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech