Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

«Λευκή Νύχτα» το Σάββατο 29 προς Κυριακή 30 Αυγούστου

Μια νύχτα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν συμφέρουσες αγορές, αλλά και να παρακολουθήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις σε διάφορες γωνιές της Καλαμάτας, θα είναι η βραδιά από τις 20.00 του Σαββάτου 29 Αυγούστου μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής 30 του μήνα. Σκοπός είναι να αποτελέσει η «Λευκή Νύχτα» παράγοντα προσέλκυσης επισκεπτών στην Καλαμάτα από τη Μεσσηνία αλλά και από όλη την Πελοπόννησο, και πέραν αυτής, να ψυχαγωγήσει κατοίκους και επισκέπτες, να τονώσει την επιχειρηματική δραστηριότητα, να αναδείξει την πόλη και την περιοχή της.

Με το τέλος των εκπτώσεων, κατά την ολονύκτια λειτουργία των καταστημάτων, όσοι μένουν στην Καλαμάτα και την περιοχή της, καθώς και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από πολύ χαμηλές τιμές, σε μεγάλη ποικιλία ειδών και με συμφέρουσες προσφορές. Οι δύο προηγούμενες διοργανώσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, καθώς η Καλαμάτα γέμισε κόσμο, που έκανε τα ψώνια του, εν όψει μάλιστα και της έναρξης της σχολικής χρονιάς με τα αναγκαία για τα παιδιά είδη, διασκέδασε, έδωσε και πήρε αισιοδοξία αυτή τη δύσκολη εποχή.

Για τη διοργάνωση της φετινής εκδήλωσης, ο Δήμος Καλαμάτας συνεργάζεται με τον Εμπορικό Σύλλογο, το Επιμελητήριο, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας, το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, με την υποστήριξη του Υπεραστικού και του Αστικού ΚΤΕΛ, των ταξί και κρατικών Υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι σε μεγάλο τμήμα του κέντρου της Καλαμάτας η πρόσβαση θα επιτρέπεται μόνο σε πεζούς, για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, αλλά και προκειμένου να αναπτυχθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Χώροι σταθμεύσεως θα είναι διαθέσιμοι τόσο στο κέντρο όσο και σε περιφερειακά σημεία της πόλης.

Η νύχτα αυτή δε θα είναι, όμως, αφιερωμένη μόνο στο εμπόριο, καθώς ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση «Φάρις» έχουν προγραμματίσει τη διοργάνωση μουσικών παραστάσεων, ενώ πολλοί ιδιώτες, ανά περιοχές, θα διοργανώσουν μουσικές εκδηλώσεις με ιδιαίτερο χρώμα στις οδούς και στους πεζοδρόμους όπου δραστηριοποιούνται.

Σας περιμένουμε όλους!

 

leukinuxta__1_Medium.JPGleukinuxta__2_Medium.JPGleukinuxta__3_Medium.JPGleukinuxta__4_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech