Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης στο Δημαρχείο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε εθιμοτυπικά σήμερα, Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015, ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης και συναντήθηκε με το Δήμαρχο, με τον οποίο είχε σύντομη κατ' ιδίαν συζήτηση.

Ο κ. Βούτσης συναντήθηκε, επίσης, με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχους, Προέδρους Νομικών Προσώπων του Δήμου και τους επικεφαλής Παρατάξεων της μειοψηφίας, ενώ συνάντησε και Διευθυντές Υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του Δήμου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, προς τους οποίους απηύθυνε λίγα λόγια.

«ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΛΑΪΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ»

Μεταξύ άλλων, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, ευχήθηκε «ό,τι καλύτερο» για το Δήμο Καλαμάτας και ανέφερε ως στόχο «να προγραμματίσουμε μια αναπτυξιακή προοπτική με τη βοήθεια όλων», επισημαίνοντας πως θα γίνει αντιληπτό μετά από μερικούς μήνες εάν η συμφωνία που υπεγράφη είναι βιώσιμη και αναπτυξιακή. Τόνισε, δε, ότι «θα χρειαστεί μία νέα λαϊκή νομιμοποίηση για όλους και για όλες τις πολιτικές δυνάμεις».

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ»

Ο Υπουργός Εσωτερικών, αμέσως πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, σε δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους και αναφερθείς στην επίσκεψή του στο Δημαρχείο, είπε για το Δήμο Καλαμάτας ότι «είναι από τους φιλόξενους και προοδευτικούς, με τη σωστή έννοια του όρου, Δήμους. Γίνονται δουλειές συγκεκριμένες, πολιτιστικές, αναπτυξιακές, που ΄χουν σχέση με το περιβάλλον, με την κοινωνική οργάνωση.
Αυτό το εκτιμούμε και γι' αυτό είμαστε και σε μία στενή σχέση. Βοηθήσαμε όσο μπορούμε και θα βοηθήσουμε, επίσης, και είμαστε και δέκτες των προβληματισμών, των προτάσεων, που γίνονται και από τον κύριο Δήμαρχο και από το Δημοτικό Συμβούλιο, έτσι ώστε και στη νέα περίοδο για τη χώρα να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια, συνεργασία και βοήθεια».

a_Medium.JPGb_Medium.JPGc_Medium.JPGd_Medium.JPGe_Medium.JPGf_Medium.JPGg_Medium.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech