Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ευχαριστίες για τη ράμπα ΑμεΑ στην Ανάσταση

Ευχαριστίες εκφράζουν προς το Δήμο Καλαμάτας όσοι χρησιμοποίησαν την ηλεκτρική ράμπα για την πρόσβαση των ΑμεΑ στη θάλασσα, που εγκατέστησε ο Δήμος στην παραλία, έναντι του Ιερού Ναού της Ανάστασης. Τα άτομα που ωφελήθηκαν είναι περισσότερα από 45, όχι μόνο από την Καλαμάτα, αλλά από όλη την Πελοπόννησο, ακόμη και από την Αθήνα. Εκφράζονται, επίσης, ευχαριστίες προς τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Βεργόπουλο για την παρακολούθηση της εύρυθμης λειτουργίας του συστήματος.

Οι παρεμβάσεις, που πρέπει να γίνουν ενόψει της νέας περιόδου, συζητήθηκαν σε πρόσφατη συνάντηση και από το Δήμο Καλαμάτας υπήρξε δέσμευση για εξασφάλιση τουλάχιστον 5 θέσεων στάθμευσης για ΑμεΑ, αλλά και για την κατασκευή ντουσιέρας και χώρου σκίασης, καθώς και για την εξασφάλιση εφαρμογών τηλεμετρίας, με σκοπό την παροχή εικόνας της θάλασσας μέσω live streaming και τη μεταφορά δεδομένων για τη θερμοκρασία νερού και αέρα.
Οι ωφεληθέντες ευχαριστούν ιδιαίτερα τον εποχικό δημοτικό υπάλληλο Μαρίνο Αλεξανδρόπουλο, τους ναυαγοσώστες, καθώς επίσης και όλους τους υπόλοιπους λουόμενους, που με διάφορους τρόπους στήριξαν αυτή την προσπάθεια, καθώς ευαισθητοποιήθηκαν για την αξία της και επέδειξαν πλήρη σεβασμό στον εξοπλισμό που τοποθέτησε ο Δήμος.

 

DSCN8248_Medium.JPGSEATRAC_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech