Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Μεγάλη παρέλαση χορωδιών την Τετάρτη και τα καταστήματα ανοικτά!

Μια εκδήλωση με 1.500 χορωδούς, μέλη 39 χορωδιών από 14 χώρες, που θα προβάλει παγκοσμίως την Καλαμάτα είναι ο Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών, ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 14 μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2015. Το Διαγωνισμό διοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και η Interkultur και θα αποτελέσει όχι απλώς ευκαιρία αύξησης της τουριστικής κίνησης σε μια πολύ δύσκολη από οικονομικής πλευράς περίοδο, αλλά και ένα «παράθυρο» της Καλαμάτας στον κόσμο, ενώ θα προβάλει τον πολιτισμό μας, τα ήθη και έθιμά μας, τον τρόπο διατροφής και τα προϊόντα μας ανά την Υφήλιο.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 με τη μεγάλη παρέλαση των χορωδιών, τις οποίες θα συνοδεύουν πολλές Φιλαρμονικές. Στις 16.30, οι χορωδίες θα συγκεντρωθούν στην πλατεία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού της Υπαπαντής και στις 17.00 θα αρχίσει η παρέλαση μέσω των οδών Υπαπαντής και 23ης Μαρτίου και στη συνέχεια μέσω του πεζοδρόμου και της οδού Αριστομένους, με κατάληξη την Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου. Στην Πλατεία θα διεξαχθεί εκδήλωση καλωσορίσματος, με μουσικό πρόγραμμα.

Το βράδυ και ώρα 21.00, στην Τέντα, στη συναυλία έναρξης, η Καλαμάτα θα έχει την ευκαιρία να δείξει στους φιλοξενούμενους τον τόπο και τον πολιτισμό μας. Στη συναυλία αυτή θα τραγουδήσουν και ξένες χορωδίες, ενώ προβλέπεται επισκέπτες και οικοδεσπότες να τραγουδήσουν και μαζί!

 

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ!

Κατόπιν αποφάσεως του Εμπορικού Συλλόγου, τα καταστήματα του Κέντρου και του Ιστορικού Κέντρου της Καλαμάτας θα είναι ανοικτά το απόγευμα της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου και από ώρα 16.30.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech