Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 9 Οκτωβρίου 2015

Στην 44η/2015 συνεδρίαση της Οικονοµικής Επιτροπής του ∆ήµου Καλαµάτας, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015, διεξήχθησαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεµάτων, ως ακολούθως: 

ΔΩΡΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΧΟΡΩΔΙΩΝ
ΑΠΟ PRAKTIKER ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΤΑΚΕΙΟΝ ΙΔΡΥΜΑ

1. Αποδοχή δωρεάς για την υποστήριξη της διοργάνωσης του 1ου ∆ιεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών. Η Επιτροπή έκανε αποδεκτές τις δωρεές αφενός της εταιρείας Praktiker Hellas, που προσέφερε πράγματα αξίας 1.368 ευρώ για την υποστήριξη διενέργειας του Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας 2015 και αφετέρου του Μανιατακείου Ιδρύματος, που προσέφερε ποσόν 500 ευρώ για τον ίδιο λόγο. Προς τους δωρητές εκφράζονται θερμές ευχαριστίες.

Logo Diagonismou Horodion

ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ

2. Αναπροσαρµογή δηµοτικών τελών του κεντρικού κοιµητηρίου Καλαµάτας. Η Επιτροπή αποφάσισε τη θέσπιση ετησίου τέλους με αποδέκτες τους κατόχους τάφων με επιφάνεια μεγαλύτερη των 9 τετρ. μέτρων και ανεξάρτητα από τη θέση ζώνης του οικογενειακού τάφου. Το υφιστάμενο τέλος οικογενειακών τάφων θα προσαυξάνεται κατά 20 ευρώ ανά τετρ. μέτρο πέραν της επιφάνειας των 9 τετρ. μέτρων και δε θα υφίσταται απαλλαγή για την υπερβάλλουσα των 9 τ.μ. επιφάνεια σε περίπτωση ταφής.
3. Έλεγχος οικονοµικών στοιχείων µηνός Σεπτεµβρίου, οικον. έτους 2015, ∆ήµου Καλαµάτας. Εγκρίθηκε.
4. Αποδέσµευση πιστώσεων δηµοτικού προϋπολογισµού οικον. έτους 2015. Εγκρίθηκε.
5. Αναµόρφωση δηµοτικού προϋπολογισµού οικον. έτους 2015. Εγκρίθηκε.
6. ∆ιάθεση πιστώσεων δηµοτικού προϋπολογισµού οικον. έτους 2015. Εγκρίθηκε, όπως για την προμήθεια φυτοπαθολογικού υλικού, ύψους 10.000 ευρώ, για την καταπολέμηση της πευκοκάμπιας στις νησίδες και τα άλση της πόλης και για την προστασία του φυτωριακού υλικού στο δημοτικό φυτώριο.
7. ∆ιόρθωση της υπ' αριθµ. 344/2015 απόφασης της Οικονοµικής Επιτροπής µε την καταχώρηση σε αυτή του ορθού πρακτικού (Νο 2) της επιτροπής διενέργειας του ανοιχτού µειοδοτικού διαγωνισµού για το έργο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας για την πρόσβαση σε γεωργικές εκµεταλλεύσεις της Τ.Κ. Μικροµάνης, ∆.Ε. Θουρίας, ∆ήµου
Καλαµάτας». Εγκρίθηκε.

 

nekrotafeio fytefsi kyparission 1

 

ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

8. Επί των πρακτικών της επιτροπής διεξαγωγής του πρόχειρου µειοδοτικού διαγωνισµού για τη «∆ιοργάνωση 1ου ∆ιεθνούς Φεστιβάλ Χορωδιών». Η επιτροπή ανέδειξε προσωρινό μειοδότη την εταιρεία Παναγιώτης Δημόπουλος και Σία ΟΕ όσον αφορά στις εκτυπώσεις κ.λπ. έναντι ποσού 6.457,50 ευρώ με το ΦΠΑ, το Βασίλειο Τριγκιλίδα σχετικά με μεταφορές προσώπων και διαμονή – εστίαση έναντι ποσού 47.920 ευρώ με το ΦΠΑ και την εταιρεία Δίαυλος – Πρόικου Ευφροσύνη για προβολή – διαφήμιση έναντι ποσού 6.420,60 ευρώ με το ΦΠΑ. Ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος όσον αφορά σε ενοικίαση εξοπλισμού – εστίαση, διακόσμηση χώρων εκδηλώσεων – ανθοστολισμό και εκτύπωση μουσαμά για την πρόσοψη του Μεγάρου Χορού, προμήθειες προϊόντων και υπηρεσιών που θα διεκπεραιωθούν με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης ύστερα από διαπραγμάτευση.

 

afisa diagonismou xorodion076 Medium

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ

9. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού μειοδοτικού διεθνούς επαναδημοπρατούμενου διαγωνισμού για την προμήθεια λιπαντικών ελαίων για το διάστημα 11ος – 31/12/2016 (εκτός ημερησίας διατάξεως). Εγκρίθηκε όσον αφορά σε διαγωνισμό ύψους 39.463,38 με το ΦΠΑ.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech