Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αρτέμιδος λόγω κοπής δύο ευκαλύπτων

Αύριο Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 ξεκινούν και πάλι εργασίες στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση – ασφαλτόστρωση δρόμων Καλαμάτας (τμήματα οδών Βασ. Γεωργίου, Ακρίτα, Αρτέμιδος)». Σε αυτή τη φάση θα διενεργηθεί κοπή των δύο ευκαλύπτων που βρίσκονται στη νησίδα της οδού Αρτέμιδος, νοτίως της συμβολής της με την οδό Αγίου Γεωργίου. Για το λόγο αυτό και προκειμένου να εφαρμοσθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, θα αποκλεισθεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της οδού Αρτέμιδος, από τη συμβολή της με την Αγίου Γεωργίου μέχρι τη συμβολή της με τις οδούς Μεσσήνης, Είρας και 23ης Μαρτίου. Ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας, ανάλογα με τις ανάγκες προόδου του έργου, θα ισχύσει από τις 08.00 της 27ης Ιανουαρίου 2016 μέχρι το πέρας των εργασιών την ίδια μέρα.

Σκοπός των παρεμβάσεων είναι να αποκτήσει το μέγιστο πλάτος της η οδός Αρτέμιδος στην κάθοδό της, με τρία ρεύματα κυκλοφορίας, ένα αριστερά προς την οδό 23ης Μαρτίου (όπως ήδη έχει μετονομασθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οδός Σταδίου), ένα ευθεία προς την οδό Αρτέμιδος και ένα δεξιά προς την οδό Μεσσήνης, ώστε να αποτρέπεται η κυκλοφοριακή συμφόρηση και οι καθυστερήσεις.
Για τη διεξαγωγή της κυκλοφορίας ισχύει η 35/2015 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία στην κάθοδο της Αρτέμιδος θα εκτρέπεται στην οδό Μπουλούκου μέσω της Λαιΐκων, ενώ η κυκλοφορία στην άνοδο της Αρτέμιδος θα οδηγείται, μέσω του παράδρομου που είναι παράλληλος της γέφυρας και βρίσκεται βορείως αυτής, προς την οδό Νέδοντος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί και οι πεζοί να σέβονται την εργοταξιακή σήμανση και να υπακούουν στις υποδείξεις του συνεργείου, της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας για την αποφυγή ατυχήματος.

Μπορείτε εδώ να δείτε απεικόνιση σε χάρτη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα ισχύσουν.

ArtemidosKukloforieakesruthmiseis_Medium.JPGartemidos_1.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech