Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Θα λειτουργήσει και φέτος η κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας

Χθες, Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Βουλευτή Μεσσηνίας Γιώργο Κατρούγκαλο, καθώς και με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ανδρέα Νεφελούδη. Τη συνάντηση απασχόλησε σειρά ζητημάτων, τα οποία αφορούν στο Δήμο Καλαμάτας.

Σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, ο Δήμαρχος ανέφερε πως για τη λειτουργία της κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας κατά το έτος 2016 συμφωνήθηκε να υπάρξει χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εργασίας, ενώ συμπληρωματικά θα συμβάλει και ο Δήμος Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι η κατασκήνωση θα λειτουργήσει και φέτος για να υποδεχθεί παιδιά από όλη τη Μεσσηνία που έχουν ανάγκη. Κατασκηνωτικές περίοδοι θα υπάρξουν και για τα άτομα με αναπηρία και για άτομα της τρίτης ηλικίας.

Ο Π. Νίκας τόνισε ότι η κατασκήνωση μας φυλάσσεται, είναι σε άριστη κατάσταση και κάθε χρόνο ο Δήμος ξοδεύει χρήματα για τη συντήρηση των υποδομών της. Υπενθυμίζεται πως η κατασκήνωση είναι ιδιοκτησία του Υπουργείου και στο Δήμο έχει παραχωρηθεί η χρήση της. Πέρυσι η κατασκήνωση λειτούργησε με χρηματοδότηση από το Δήμο Καλαμάτας, χωρίς τη συμβολή του Υπουργείου.

Για τη χρηματοδότηση προς κάλυψη λειτουργικών δαπανών της κατασκήνωσης, ο Δήμαρχος εξέφρασε ευχαριστίες στον κ. Κατρούγκαλο.

DSC06001_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech