Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Κέφι και πολύς κόσμος στη μεγάλη παρέλαση του 4ου Καλαματιανού Καρναβαλιού!

Η απειλή της βροχής δεν πτόησε τους 3.000 καρναβαλιστές από 34 γκρουπ, ούτε όμως και το κοινό, που παρακολούθησε με ενδιαφέρον την κεφάτη μεγάλη παρέλαση του 4ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαρτίου 2016. Καλαματιανοί και επισκέπτες συνέρρευσαν κατά χιλιάδες για να δουν από κοντά την παρέλαση, από την οδό Υπαπαντής μέχρι την Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου και να χειροκροτήσουν τους καρναβαλιστές, που παρήλασαν φορώντας πολύχρωμες και ευφάνταστες στολές και χορεύοντας διαρκώς.

Κεντρικό πρόσωπο του 4ου Καλαματιανού Καρναβαλιού ήταν η Πριγκίπισσα Ιζαμπώ, που παρήλασε με τη συνοδεία της και την πλαισίωσαν τα μέλη των καρναβαλικών γκρουπ. Την παρέλαση άνοιξαν εκπρόσωποι Καρναβαλιών εκτός Καλαμάτας, ενώ μουσικές που ξεσήκωσαν το κοινό απέδωσε η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας.
Ο καιρός ...τα χάλασε στο τέλος της παρέλασης, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης, αλλά τα βραβεία θα επιδοθούν στους διακριθέντες, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς. Επίσης, ακυρώθηκε η συναυλία με το συγκρότημα των Otherview.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Επισημαίνεται ότι πριν και κατά τη διάρκεια της παρέλασης, το αδιαχώρητο σημειώθηκε στην Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου, στα καφέ της οποίας δεν έπεφτε ...καρφίτσα. Πολύ μεγάλη ήταν εν γένει η κίνηση σε καφέ, ταβέρνες και εστιατόρια το Σάββατο 12 Μαρτίου και την Κυριακή 13 του μήνα, ενώ άγγιξε το 100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Καλαμάτας, καθώς τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα επισκέφθηκαν άνθρωποι από πολλές περιοχές της Ελλάδος.

  

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech