Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συναυλία με γαλλική μουσική την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Η Κοινωφελής Επιχείρηση «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας διοργάνωσαν φέτος τον κύκλο συναυλιών μουσικής Δωματίου «Μουσικές του Κόσμου». Ήταν ένας κύκλος που συνέδεσε την μουσική της Ανατολής με τον γερμανικό Ρομαντισμό, τα Lieder του Robert και της Clara Schumann με την μουσική της Νότιας Αμερικής, το Jazz trio με τα trio των C. Franck, S. Rachmaninoff και τα τάνγκο του A. Piazzola.

Τώρα, καθώς ο κύκλος «Μουσικές του Κόσμου» φτάνει στο τέλος της διαδρομής του, ταξιδεύει το κοινό στο Παρίσι του 20ού αιώνα μέσα από μουσικές των C. Saint-Saens, G. Faure, P. Gaubert, J. Massenet, C. Bolling, E. Satie, J. Bretonniere - E. Piaf κ.ά. Πρόκειται για μια βραδιά γαλλικής μουσικής με τίτλο «Τα μονοπάτια της αγάπης», για φωνή, φλάουτο και πιάνο, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, στις 19.00.

Ταξιδευτές η Χριστίνα Γιαννακοπούλου (σοπράνο), η Βίκη Βασιλειάδη (φλάουτο) και η Μαρία Παπαπετροπούλου (πιάνο), όλες καθηγήτριες του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Κωνσταντίνας Κορμά, που έχει αναλάβει την «εικαστική» μεταφορά των ακροατών στο Παρίσι τη δεκαετία του 1920 με ένα βίντεο.

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά ο Διευθυντής του Ωδείου Στάθης Γυφτάκης και η Βίκη Βασιλειάδη, σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, κάλεσαν το κοινό να συνδράμει όσο μπορεί προσφέροντας τη μέρα της συναυλίας τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες της Ειδομένης και κυρίως ό,τι αφορά βρέφη και παιδιά όπως βρεφικές κρέμες, γάλατα, φάρμακα (σιρόπι DEPON, σιρόπι ALGOFREN, SUDOCREM), μεγάλες σύριγγες, πάνες, πιπίλες, ρούχα μωρουδιακά, κουβερτάκια, μωρομάντηλα, σκηνές κ.λπ.

sunaulia_wdeiou_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech