Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Υπηρεσιακή συνάντηση στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για τα περιουσιακά του στοιχεία

Σήμερα, Πέμπτη 14 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε υπηρεσιακή συνάντηση στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας, με τη συμμετοχή του Προεδρείου του Ταμείου και στελεχών του Δήμου (νομικών και τεχνικών). Αντικείμενό της ήταν η καταγραφή και διεκδίκηση των περιουσιακών στοιχείων του Νομικού αυτού Προσώπου του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και η καθαίρεση αυθαιρέτων.

Τα περιουσιακά του στοιχεία συνίστανται στο κτήριο των γραφείων του, στη γεφυροπλάστιγγα, τις αποθήκες και τα φυλάκια. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας διεκδικεί, επειδή είναι κατασκευασμένα σε έδαφος της λιμενικής ζώνης, τα κτήρια του Λιμεναρχείου και του Τελωνείου, τις παλιές αποθήκες και το κτήριο των Λιμενεργατών.

Για ό,τι βρίσκεται στην κυριότητά του, δόθηκε εντολή να λάβει ΚΑΕΚ στο Κτηματολόγιο. Για την κατηγορία των κτηρίων υπό διεκδίκηση, δόθηκε εντολή να συνεχισθεί η διαδικασία διεκδίκησης και προς αυτή την κατεύθυνση έλαβαν οδηγίες οι νομικοί και οι τεχνικοί υπάλληλοι του Δήμου.

Θα κινηθεί η διαδικασία κατεδάφισης για το σύνολο των αυθαιρέτων που έχουν κατασκευασθεί επί της λιμενικής ζώνης. Οι εγκαταστάσεις του ΝΟΚ και του Αιόλου θα παραμείνουν μέχρι την κατασκευή νέων ναυταθλητικών εγκαταστάσεων.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech