Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προβολή της Καλαμάτας και των προϊόντων της στην «Ελλάδος Γεύση»

Στο πλαίσιο της έκθεσης «Ελλάδος Γεύση», ο Δήμος Καλαμάτας πρόβαλε τα τοπικά μας προϊόντα, τους παραγωγούς και τυποποιητές του Δήμου μας, την τουριστική δυναμική του τόπου μας. Στο περίπτερο του Δήμου Καλαμάτας φιλοξενήθηκαν δωρεάν οι επαγγελματίες του Δήμου μας, ενώ η προβολή του τόπου και των προϊόντων του κινήθηκε με βάση το τρίπτυχο Γαστρονομία - Τουρισμός - Πολιτισμός.

Μάλιστα, η ΕΡΤ παρέσχε αποκλειστική απευθείας ζωντανή σύνδεση, την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, στην εκπομπή «Ακριβώς στις 10», με το Χρήστο Παγώνη και το Γιάννη Σκάλκο.
Μπορείτε να δείτε σχετικό βίντεο.

 {source}

<!-- You can place html anywhere within the source tags -->

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/Kh_S-loxrEg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


<script language="javascript" type="text/javascript">
    // You can place JavaScript like this

</script>
<?php
    // You can place PHP like this
    
?>
{/source}

Ο Δήμος Καλαμάτας ευχαριστεί για την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθειά τους τα μέλη της Επιτροπής Εθελοντισμού Νάσια Μάλαμα, Νεκτάριο Μίνο, Βάλια Κότση, τους εκπροσώπους των Συλλόγων Μεσσηνίων στην Αθήνα, τη Μαρία Τομαρά, τον σεφ κ. Ντουνέτα που μαγείρεψε νοστιμιές με τοπικά προϊόντα, το Νίκο Κισκήρα για την εθελοντική του βοήθεια και τη Σταυρούλα Τζιαμουράνη, οι οποίοι διέθεσαν το χρόνο και το χαμόγελό τους για την προβολή του Δήμου μας.
Επιπλέον, ευχαριστεί το Γιώργο Μαύρο και το Μιχάλη Αγγελόπουλο, μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Γραφείο Νομού Μεσσηνίας), οι οποίοι ταξίδεψαν το πρωί του Σαββάτου στην Αθήνα (Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου), προκειμένου να υποστηρίξουν με την πολύτιμη παρουσία τους την προβολή του Δήμου Καλαμάτας, μαγειρεύοντας 4 παραδοσιακά πιάτα με τοπικά προϊόντα και αναδεικνύοντας το γαστρονομικό πλούτο της περιοχής μας.

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech