Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Στο Δημαρχείο εκπρόσωποι της Wind

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν, σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου 2016, ο Γιώργος Τσαπρούνης, ανώτερος διευθυντής εταιρικών σχέσεων της Wind και ο Νίκος Πανόπουλος, τεχνικός διευθυντής της εταιρείας, καθώς και ο Γιώργος Λούκος, εμπορικός διευθυντής της κατασκευαστικής εταιρείας Edil Hellas και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο, παρουσία υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

Οι εκπρόσωποι της Wind γνωστοποίησαν στο Δήμαρχο την πρόθεση της εταιρείας να εγκαταστήσει στην Καλαμάτα δίκτυο οπτικών ινών, με προοπτικές επέκτασης, στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος που θα διεξαχθεί σε περιοχές της Αθήνας και στην Καλαμάτα. Στόχος τους είναι η εγκατάσταση δικτύων νέας γενιάς για την παροχή υψηλών ταχυτήτων στο internet και συναφείς εφαρμογές, ώστε να προσφέρουν υπηρεσίες στην Καλαμάτα εντός του 2016. Όπως επεσήμαναν, επιδιώκουν τη συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας για την ευόδωση του εγχειρήματος.
Ο Δήμαρχος υπέδειξε τη διαδικασία συνεργασίας με το Δήμο, τονίζοντας την ανάγκη συνεννόησης για το είδος της τεχνικής παρέμβασης και, κυρίως, για την αποκατάσταση των τομών σε οδούς με άρτιο τρόπο. Εκτίμησε, επίσης, ότι το εγχείρημα είναι ωφέλιμο και ζήτησε την παροχή αντισταθμιστικών ωφελημάτων προς το Δήμο, για την εξυπηρέτηση αναγκών του κοινωνικού συνόλου.

synanthsh-me-ekprwsopous-ths-windMedium.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech