Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ξεκινά η ηλεκτρονική πληρωμή στα πάρκινγκ

Εγκαταστάθηκε στο κεντρικό και στο βόρειο δημοτικό πάρκινγκ της Καλαμάτας, στο σκεπασμένο τμήμα του Νέδοντα, εξοπλισμός για την αυτόματη πληρωμή εκ μέρους των χρηστών, τον οποίο ο Δήμος Καλαμάτας παρέλαβε με σύμβαση leasing, κατόπιν διαγωνισμού. Απομένει η τοποθέτηση ορισμένων καλωδιώσεων και μερικών στοιχείων του εξοπλισμού, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική λειτουργία του συστήματος. Σκοπός είναι να ξεκινήσει η ηλεκτρονική πληρωμή στα δύο μεγάλα πάρκινγκ της Καλαμάτας στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Με το νέο σύστημα θα επιτευχθεί καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών, καθώς και εξοικονόμηση ανθρώπινων πόρων για το Δήμο Καλαμάτας.

ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

Το σύστημα αυτοματοποίησης χώρων στάθμευσης που εγκαταστάθηκε, θα συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία και τη βελτίωση στην εξυπηρέτηση των χρηστών του κεντρικού και του βόρειου πάρκινγκ. Περιλαμβάνει τερματικά εισόδου και εξόδου, μπάρες, κάμερες αναγνώρισης της πινακίδας του οχήματος, χειροκίνητο και αυτόματα ταμεία (μηχανήματα πληρωμής) και αναγνώστες καρτών. Το σύνολο του εξοπλισμού είναι καινούργιο και αμεταχείριστο.
Ειδικότερα, στον κεντρικό χώρο στάθμευσης του Δήμου Καλαμάτας εγκαθίστανται:
α) 1τερματικό εισόδου με κάμερα αναγνώρισης πινακίδας
β) 1 τερματικό εξόδου
γ) 2 αυτόματα μηχανήματα πληρωμής
δ) 1 χειροκίνητο ταμείο,
ενώ ο βόρειος χώρος στάθμευσης θα ελέγχεται με την τοποθέτηση:
α) ενός τερματικού εισόδου με κάμερα αναγνώρισης πινακίδας
β) ενός τερματικού εξόδου
γ) ενός αυτόματου μηχανήματος πληρωμής.

DSCN0238_Medium.JPGDSCN0239_Medium.JPGDSCN0241_Medium.JPGDSCN0242_Medium.JPGDSCN0243_Medium.JPGDSCN0244_Medium.JPGDSCN0245_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech