Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε εξέλιξη σε δρόμους της Καλαμάτας

Σε εξέλιξη βρίσκονται, από σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων σε οδούς της Καλαμάτας, στο πλαίσιο πραγματοποίησης εργολαβίας προϋπολογισμού μελέτης 100.000 ευρώ με το ΦΠΑ, της οποίας ανάδοχος είναι η ΚΑΣΤΑΤ Κατασκευαστική ΑΤΕ, η οποία προσέφερε έκπτωση 51,82%.

Η διάστρωση ασφαλτοτάπητα ολοκληρώθηκε στην οδό Σαλαμινομάχων, βορείως του γηπέδου του Μεσσηνιακού και σε τμήματα της οδού Ναυαρίνου, δυτικά του Ιερού Ναού Αναστάσεως μέχρι την οδό Παπανικολή, πλησίον ξενοδοχείου Ostria.
Επίσης, εάν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσει η απόξεση στην οδό Φραντζή (μετονομασθείσα Κεφάλα) από την Νέδοντος έως τα όρια της πλατείας ανατολικά του Σιδηροδρομικού Σταθμού, καθώς και στην οδό Αριστομένους, πλησίον της Λέσχης Αξιωματικών από Πινδάρου μέχρι Σοφοκλέους.
Με την ολοκλήρωση, σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, των εργασιών απόξεσης της ασφάλτου στις ανωτέρω οδούς, καιρού επιτρέποντος, θα ακολουθήσει η ασφαλτόστρωσή τους αύριο Σάββατο 11 του μήνα.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τη σήμανση και τις οδηγίες του συνεργείου για την αποφυγή ατυχήματος.
Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα παρευρίσκονται αρμόδιος Αντιδήμαρχος και η Δημοτική Αστυνομία.

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ
ΕΙΡΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

DSCN9917 Medium

Σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα πραγματοποιηθεί απόξεση του ασφαλτοτάπητα και ασφαλτόστρωση την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, νωρίς το πρωί, στον κόμβο των οδών Είρας, Μεσσήνης και Αρτέμιδος, στην Καλαμάτα.

 

navarinou_1.JPGnavarinou__.jpgsalaminomaxvn.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech