Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ευχαριστίες από το 8ο Δημοτικό Σχολείο για την Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας

Μια θερμή επιστολή έλαβε ο Δήμαρχος από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, με ευχαριστίες προς το Δήμο για τη διοργάνωση της 5ης Ανθοκομικής Έκθεσης και για τα οφέλη που αποκόμισαν από αυτήν οι μικροί μαθητές. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της Ανθοκομικής Έκθεσης διοργανώνονται κάθε χρόνο εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων.

Η Διευθύντρια του Σχολείου γράφει μεταξύ άλλων τα εξής: «Τα εκπαιδευτικά προγράμματα διεξήχθησαν με επιτυχία, αφού όλοι μάθαμε, είδαμε, αγγίξαμε και μυρίσαμε όλα τα φυτά της άνοιξης, πλάσαμε στεφάνια από πηλό, παίξαμε μουσική με μουσικά όργανα φτιαγμένα από φυσικά υλικά και ετοιμάσαμε τις δικές μας αλοιφές για τραύματα, αλλά και φυτικά καλλυντικά.

Φύγαμε φορτωμένοι με τα δώρα μας και τις καλύτερες εντυπώσεις για τις γνώσεις που αποκομίσαμε με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Όλα τα παιδιά με μια φωνή «ευχαριστούμε» το Δήμο Καλαμάτας και ιδιαίτερα την κ. Αγγελική Σταματελοπούλου και την κ. Στάμου Λιάνα, που μας έδωσαν την ευκαιρία να αποκτήσουμε αυτές τις υπέροχες εμπειρίες με την άρτια διοργάνωση των προγραμμάτων και κλείνουμε από τώρα ραντεβού για του χρόνου, για να συνεχίσουμε αυτά που αρχίσαμε...».

aeroproskopoi_1.JPGdiefthinsi-prvtobathmias_1.JPGeforeia-arxaiotitvn_5.JPGergastiri-faris_3.jpgfytika-kallyntika_2.JPGkpe_3.JPG

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech