Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Το Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων στο Β΄ ΚΑΠΗ Καλαμάτας

Το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου 2016, 50 μέλη από το Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων Αττικής επισκέφθηκαν το Β΄ ΚΑΠΗ Καλαμάτας. Επρόκειτο για συνάντηση των χορωδιών των δύο ΚΑΠΗ και τα μέλη της χορωδίας του Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων τραγούδησαν οπερέτες, ενώ τα μέλη του Β΄ ΚΑΠΗ Καλαμάτας καντάδες, με αναφορές στην αγάπη και τον έρωτα. Μέλη του θεατρικού τμήματος του Β΄ ΚΑΠΗ Καλαμάτας παρουσίασαν θεατρικό και μέλη του χορευτικού τμήματος απέδωσαν παραδοσιακούς χορούς.

Ο Δήμαρχος Π. Νίκας παρευρέθη στην εκδήλωση και στο χαιρετισμό του ανεφέρθη, μεταξύ άλλων, στη μεγάλη προσπάθεια της Καλαμάτας να γίνει Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, ζητώντας από τους επισκέπτες να είναι συμπαραστάτες σε αυτό το εγχείρημα.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης παρετέθη δείπνο, το οποίο είχε παρασκευασθεί από την Ομάδα Κουζίνας του Β΄ ΚΑΠΗ Καλαμάτας με τη συμμετοχή φίλων του ΚΑΠΗ και ακολούθησε γλέντι, το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τα μέλη του Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων φιλοξενήθηκαν στα σπίτια μελών του Β΄ ΚΑΠΗ Καλαμάτας και τους προσφέρθηκαν τοπικά προϊόντα.
Η υπεύθυνη του Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων και τα μέλη του δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις κτηριακές υποδομές του Β΄ ΚΑΠΗ Καλαμάτας και από τη φιλοξενία.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech