Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Πολύ περισσότερα παιδιά στη β΄ περίοδο της κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 η πρώτη περίοδος παραθερισμού στην κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας, που λειτουργεί με ευθύνη και μέριμνα του Δήμου Καλαμάτας και είναι αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Στην κατασκήνωση έλαβαν μέρος 47 αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Όλα τα παιδιά έμειναν με άριστες εντυπώσεις, ενώ η κατασκηνωτική περίοδος έκλεισε με πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις. Είχε προηγηθεί πολύ ωραία γιορτή την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016, μετά την τέλεση του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας.
Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου ξεκινά η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος, και πάλι για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, την οποία θα παρακολουθήσουν 71 αγόρια και κορίτσια, ενώ θα προστεθούν σε αυτά 14 παιδιά από την πρώτη κατασκηνωτική περίοδο, που εξεδήλωσαν την επιθυμία να είναι και πάλι στη κατασκήνωση! Είναι προφανές πόσο όμορφα πέρασαν τα παιδιά, καθώς η κατασκήνωση είναι πλήρως στελεχωμένη και επικράτησαν σε αυτήν τάξη, ασφάλεια και καθαριότητα, σε συνδυασμό με πολύ όμορφες δραστηριότητες απασχόλησης και επιμόρφωσης των παιδιών.
Το Δημοτικό Σύμβουλο Ηλία Γυφτέα, αρμόδιο για την κατασκήνωση, τον αρχηγό Παναγιώτη Παπαδόπουλο και τα στελέχη θα βοηθεί και πάλι η Κυριακή Φωτοπούλου, εθελόντρια, για την καλύτερη προετοιμασία του προγράμματος, σύμφωνα με την εμπειρία της από κατασκηνωτικές περιόδους στις οποίες έχει μετάσχει. Θα συμβάλουν 5 επιπλέον εθελόντριες.
Σημειώνεται πως την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 στην κατασκήνωση θα πραγματοποιηθούν Όρθρος και Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μαρίνας, το όνομα της οποίας φέρει η κατασκήνωση.

agia-marina.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech