Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Οι δρόμοι στο Βάλτο

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το Ισπανικό φορτηγό και τη βιομηχανική περιοχή, ο Δήμαρχος δήλωσε σήμερα τα εξής:
1. Το γεγονός δε συνέβη στη βιομηχανική περιοχή που είναι οργανωμένος χώρος και ανήκει λειτουργικά στην ευθύνη της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά νότια της εθνικής οδού προς Μεσσήνη, στην ευρύτερη περιοχή του βάλτου.
2. Τα καναλέτα και τα γεφυράκια ή οι υπόγειες σωληνώσεις, όπου υπήρξε και το πρόβλημα με το φορτηγό, ανήκουν στην αρμοδιότητα του ΓΟΕΒ, οργανισμού, ο οποίος εποπτεύεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
3. Ο δήμος εργάζεται συνεχώς για τη βελτίωση του οδικού δικτύου (έστω και αν η περιοχή συνδέεται με τον αναδασμό) έχει ολοκληρωμένη μελέτη παρέμβασης, η όποια είχε υποβληθεί στην Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε. Ο.Τ.Α. για ένταξη στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα LEADER, αλλά η πρόταση δεν προχώρησε.
4. Θεωρούμε ότι όλοι οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν ότι πριν από 2 Δημοτικά Συμβούλια (Ιούνιος 2016) εντάχθηκε το έργο της βελτίωσης του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του βάλτου, με 250.000 ευρώ, στο δάνειο του δήμου μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και επομένως είναι θέμα χρόνου η ουσιαστική βελτίωση της κατάστασης.
5. Αυτά, για την αλήθεια, μαζί με τον προβληματισμό γιατί ο δήμος κατηγορείται χωρίς να ρωτιέται για την άποψή του. Δεν ενδιαφέρει η αντικειμενικότητα στην πληροφόρηση και η δικαιοσύνη;

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech