Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Μετά τους ηλικιωμένους, Άτομα με Αναπηρία στην κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας

Ολοκληρώθηκε στις 8 Αυγούστου 2016 η τρίτη περίοδος παραθερισμού στην κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας Ταϋγέτου, κατά τη διάρκεια της οποίας φιλοξενήθηκαν εκεί 70 ηλικιωμένοι, 48 γυναίκες και 22 άνδρες, μέλη των Α΄ και Β΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και πολίτες της Μεσσήνης.

Οι κατασκηνωτές χάρηκαν το βουνό και επιδόθηκαν σε περιπάτους και ήπια άθληση, ενώ το βράδυ στήνονταν γλεντάκια με θεατρικά σκετς, τραγούδι και χορό.
Στην 4η περίοδο, από την Πέμπτη 11 Αυγούστου έως τις 20 του μήνα, θα φιλοξενηθούν ενήλικα Άτομα με Αναπηρία, με τους συνοδούς τους. Συγκεκριμένα, θα παραθερίσουν στην κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας 36 ΑμεΑ και 24 συνοδοί. Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα γι' αυτήν την κατηγορία κατασκηνωτών είναι αθλητικές, ανάλογα με τις δυνατότητες καθενός, χειροτεχνία, μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις.
Υπενθυμίζεται πως η κατασκήνωση λειτουργεί με ευθύνη και μέριμνα του Δήμου Καλαμάτας και είναι αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

kataskhnwsh-hlikiwmenoi__1.JPGkataskhnwsh-hlikiwmenoi__2.JPGkataskhnwsh-hlikiwmenoi__3.JPGkataskhnwsh-hlikiwmenoi__4.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech