Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Αιτήσεις για επιπλέον εγγραφές σε Παιδικούς Σταθμούς με voucher

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε., στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2016-2017, καλεί τους υποψηφίους, οι οποίοι συμμετείχαν στην πρόσκληση με αρ. πρωτ. 3070/11.7.2016 που εξέδωσε η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για το έτος 2016-2017 και δεν έλαβαν voucher, λόγω εξάντλησης προϋπολογισμού, να δηλώσουν την πρόθεσή τους να τους χορηγηθεί voucher, αποστέλλοντας ταυτόχρονα στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. βεβαίωση του Φορέα/Δομής παροχής των σχετικών υπηρεσιών, περί αποδοχής του τέκνου ή των τέκνων τους, στην περίπτωση που τους χορηγηθεί voucher. Ο Φορέας αυτός είναι ο Δήμος Καλαμάτας.

Η αίτηση των υποψηφίων καθώς και η σχετική βεβαίωση του Φορέα/Δομής πρέπει να υποβληθούν, σε αρχεία μορφής pdf, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής : 25/9/2016 και ώρα 23.59.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ για τη χορήγηση πρόσθετων «Αξιών Τοποθέτησης» (voucher) και ΒΕΒΑΙΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ του Φορέα/δομής για κάθε παιδί, ότι διαθέτει θέση στη συγκεκριμένη Δομή και Κατηγορία. Την αίτηση μπορείτε να δείτε εδώ.
Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. θα χορηγήσει voucher στους ανωτέρω υποψήφιους σύμφωνα με τη μοριοδότηση που έχει ήδη διενεργήσει, μέχρι την εξάντληση του προϋπολογισμού.

Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Την ανωτέρω βεβαίωση μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν από το Δήμο Καλαμάτας και, συγκεκριμένα, από τη Διεύθυνση Πρόνοιας, γραφείο 125 στον 1ον όροφο του Διοικητηρίου, τηλ. 27213 61799.
Θα πρέπει να την αποστείλουν σε μορφή PDF, μαζί με την αίτηση, στο e-mail που αναγράφεται παραπάνω.
Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Σεπτεμβρίου 2016, με έγγραφό του προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργο Κατρούγκαλο, ο Δήμαρχος ζήτησε να λάβουν voucher (αξία τοποθέτησης) και οι επιλαχούσες οικογένειες, ώστε τα παιδιά τους να εγγραφούν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech