Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Υπόμνημα για την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου και τα προβλήματα απορροής των ομβρίων

Ο Δήμος Καλαμάτας, με τη συνδρομή του στελεχικού δυναμικού της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλαμάτας, ετοίμασε πολυσέλιδο ενημερωτικό σημείωμα αναφορικά με την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου και τα προβλήματα απορροής των ομβρίων, σε συνάρτηση και με το πλημμυρικό φαινόμενο της 7ης Σεπτεμβρίου 2016.

Το υπόμνημα απεστάλη ήδη στους Υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών Π. Κουρουμπλή και Χρ. Σπίρτζη, στον Υφυπουργό Οικονομίας αρμόδιο για θέματα ΕΣΠΑ Αλ. Χαρίτση και στο Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γ. Δέδε, με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία της συσκέψεως που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών για το θέμα, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων της κατασκευάστριας του αυτοκινητοδρόμου κοινοπραξίας «Μορέας».
Στο ενημερωτικό σημείωμα περιλαμβάνονται:
I. προβλήματα εντός και εκτός Καλαμάτας και ενδεχόμενοι τρόποι αντιμετώπισης ανά ρέμα και γενικότερα
II. φωτογραφικό παράρτημα
III. παράρτημα με αιτήματα φορέων και πολιτών, παλαιότερα και νέα, σχετικά με τους ενδεχόμενους κινδύνους από τη διοχέτευση ομβρίων, που αποδίδονται στην κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου. Τα αιτήματα αυτά υποβλήθηκαν στο Δήμο Καλαμάτας και έχουν διαβιβαστεί αρμοδίως στην αρμόδια Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών και στο «Μορέα» για αξιολόγηση
IV. Προβλήματα εκτός Καλαμάτας και ενδεχόμενοι τρόποι αντιμετώπισης, στον Αντικάλαμο, στη Μικρομάνη και στ' Αρφαρά και το Πήδημα.

eisodos-lagkadas422_Medium.jpgkalamitsi421_Medium.jpg

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech