Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Επίσκεψη μαθητών για το κτήριο του πρώην Πολυκλαδικού

Μαθητές από σχολεία του συγκροτήματος του πρώην Πολυκλαδικού επισκέφθηκαν σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, το Δημαρχείο και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο. Οι μαθητές έθεσαν στο Δήμαρχο τα κτηριακά προβλήματα του συγκροτήματος και ο Π. Νίκας τους είπε ότι έχουν δίκιο, πως το σχολείο τους χρειάζεται εκτεταμένες επισκευές και ότι από την πρώτη ημέρα χρησιμοποίησής του είχε σοβαρότατα προβλήματα.

Ο Δήμαρχος συνέστησε στα παιδιά να γυρίσουν στα μαθήματά τους, γιατί η ζημία για τους ίδιους είναι πολύ μεγάλη και η απώλεια μαθημάτων αναντικατάστατη. Επίσης, τους υποσχέθηκε ότι θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν σε συνεργασία με κυβερνητικούς παράγοντες, για την εφαρμογή της μελέτης που είχε εκπονηθεί από την Κτηριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ) πριν 3 χρόνια.
Το κτήριο χρειάζεται εκτεταμένες και βαριές επισκευές, με κόστος - κατά τη μελέτη - πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, περίπου πενταπλάσιας αξίας από τα χρήματα που στέλνει κάθε χρόνο το Υπουργείο Εσωτερικών για επισκευές σε όλα τα σχολεία του Δήμου Καλαμάτας.
Το κτήριο του πρώην Πολυκλαδικού είναι το μόνο σχολικό κτήριο στο Δήμο Καλαμάτας, που παρουσιάζει αυτής της σοβαρότητας τα. προβλήματα.
Ο Δήμαρχος είπε στους μαθητές ότι θα τους κρατάει ενήμερους όσον αφορά σε ενέργειες και εξελίξεις και τους παρεκάλεσε και πάλι να επιστρέψουν στα μαθήματά τους.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech