Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Στο Δημαρχείο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε, σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρης Μανιάτης και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Ε. Νίκα, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Βεργόπουλου.

Ο κ. Μανιάτης ενημέρωσε το Δήμαρχο σχετικά με την έκθεση «Πελοπόννησος Expo», που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη μεταξύ 9 και 13 Νοεμβρίου 2016, με συμμετοχή όλων των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου.
Ο Δήμαρχος έκανε γνωστό στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου ότι θα αξιοποιηθούν τα γραφεία του ιστορικού Δημαρχείου που έχουν πρόσωπο στον πεζόδρομο Αριστομένους. Σχεδιάζεται το νότιο να γίνει Γραφείο Υποστήριξης Τουρισμού, είτε με μεταφορά της αντίστοιχης Υπηρεσίας από τους Αγίους Αποστόλους είτε με παράλληλη λειτουργία και των δύο. Το βόρειο θα γίνει εκθετήριο προϊόντων της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας και θα λειτουργεί από κοινού με το Γραφείο Υποστήριξης Τουρισμού. Ζήτησε δε τη συνεργασία του Επιμελητηρίου, αίτημα που έγινε δεκτό, για τη λειτουργία της έκθεσης τοπικών προϊόντων, των οποίων οι παραγωγοί θα μπορούν δωρεάν να εκθέτουν δείγματα και να διαθέτουν στους επισκέπτες προωθητικό υλικό.
Τέλος, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πρόθεση που υπάρχει για την οργάνωση εκδήλωσης για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τη βρώσιμη ελιά, στην Καλαμάτα, που θα είναι εξωστρεφής και με διεθνή αντίκτυπο, με επιστημονικό και εμπορικό ενδιαφέρον. Στο εγχείρημα αυτό, που βρίσκεται υπό μελέτη, είναι δυνατόν να μετάσχουν κρατικοί, τοπικοί και ιδιωτικοί φορείς, ενώ το Επιμελητήριο το αντιμετωπίζει θετικά.

DSCN0036_Medium.JPGDSCN0037_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech