Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προνοιακά θέματα του Δήμου Καλαμάτας

Για τα προνοιακά θέματα του Δήμου Καλαμάτας γνωστοποιούνται τα εξής:

1. Δημοτικό Εστιατόριο: υποστηρίζονται καθημερινά 66 συνάνθρωποί μας, με αξιολόγηση από τη Διεύθυνση Πρόνοιας. Τα πλεονάσματα από τη σίτιση του Μουσικού Σχολείου μεταφέρονται στο Δημοτικό Εστιατόριο και διατίθενται σε συμπολίτες που τα έχουν ανάγκη.
2. Δεκατιανό σε μαθητές: από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 ξεκινά η διανομή δεκατιανού σε πεντακόσιους μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων της πόλης και του Δήμου, τους οποίους επιλέγουν οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Το σχετικό κόστος πληρώνεται από το Δημοτικό Προϋπολογισμό.
3. Δημοτικό Παντοπωλείο: κρίθηκε αναγκαία η λειτουργία του για όσο διάστημα συνεχίζεται η οικονομική κρίση. Θα ανοίγει τακτικά, συγκεκριμένες ημέρες κάθε μήνα και θα διανέμει ρούχα και τρόφιμα, κατά την εισήγηση της Διεύθυνσης Πρόνοιας.
4. Δημοτικό Ιατρείο και Δημοτικό Φαρμακείο: θα συνεχίσουν να λειτουργούν με στελέχωση από ειδικό επιστημονικό προσωπικό και με προσφορά δωρεάν υπηρεσιών και φαρμάκων. Οι συγκεκριμένες Δομές θα μεταφερθούν, σε 5 μήνες περίπου, στο συγκρότημα του νέου Δημαρχείου (ισόγειο του κτηρίου της πρώην Καρδιολογικής Κλινικής).

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech