Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα σεμινάρια του Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ), το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη, με τη σύμπραξη της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και του ΤΕΙ Πελοποννήσου. Ο Δήμος Καλαμάτας στηρίζει έμπρακτα το εγχείρημα, παρέχοντας – μεταξύ άλλων – δωρεάν γραφειακό χώρο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.

Τα σεμινάρια που θα ξεκινήσουν το χειμερινό τετράμηνο είναι:
1) Αξιοποίηση Φαρμακευτικών και Αρωματικών Φυτών
2) Επεξεργασία και Τυποποίηση Ελιάς
3) Επεξεργασία και Τυποποίηση Ελαιολάδου
4) Τυποποίηση, Επεξεργασία και Συντήρηση Τροφίμων
5) Έναρξη και διαχείριση αγροτικής επιχείρησης
6) Ηλεκτρονικό marketing αγροτικών προϊόντων.
Στόχος του ΚΑΕΜ είναι να υποστηρίξει έμπρακτα άτομα που προτίθενται να αναπτύξουν βιώσιμη επιχειρηματικότητα, μέσα από την ορθή διαχείριση των φυσικών πόρων, για την ισόρροπη ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας της περιοχής. Το ΚΑΕΜ θα ξεκινήσει τη δραστηριότητά του προσφέροντας βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία στοχεύουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής παιδείας και στη βελτίωση των δεξιοτήτων που σχετίζονται με την παραγωγή, καθώς και στην ανάδειξη επιχειρηματικών ιδεών μέσα από συμβουλευτικές υπηρεσίες που θα προσφέρονται. Η μέση χρονική διάρκεια των σεμιναρίων είναι 28 ώρες και θα πραγματοποιούνται σε δύο περιόδους εντός του έτους.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 27210 25700, κιν. 6985 666456 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επίσης μπορούν να βρουν πληροφορίες στο www.kaem.gr 
Γραφείο λειτουργεί στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, στο κατάστημα Β2 (δίπλα στο οπωροπωλείο «Τρύφωνα»).

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech