Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ανάδοχος για το Χριστουγεννιάτικο χωριό

Στην υπ' αριθμ. 51/2016 συνεδρίασή της συνήλθε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 13.00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων:

apothikes-sidhrodromikou-stathmou

• Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας επαναληπτικής ανοιχτής δημόσιας πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του ισογείου κτηρίου 02 εντός του χώρου του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας. Η Οικονομική Επιτροπή αποδέχθηκε το πρακτικό της επιτροπής διενέργειας δημοπρασίας, στην οποία συμμετείχαν δύο ενδιαφερόμενοι. Πλειοδότησε η Κασσιανή Λαγανά, προσφέροντας 11.000 ευρώ για την ενοικίαση, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν 10.000 ευρώ. Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρό της ότι η πλειοδότρια προτίθεται να συνεισφέρει στο Χριστουγεννιάτικο στολισμό της Καλαμάτας με το ποσόν των 15.000 ευρώ.
Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται από την 1η Δεκεμβρίου 2016 μέχρι τη 15η Ιανουαρίου 2017 και στο χώρο θα αναπτυχθεί Χριστουγεννιάτικο χωριό, όπου θα διεξαχθούν πολιτιστικές – ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
• Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2016. Δε συζητήθηκε.

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ 

• Έγκριση μελέτης για την «Προμήθεια υλικών κυκλοφοριακής σήμανσης» και κατάρτιση όρων διακήρυξης διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού. Εγκρίθηκαν όσον αφορά σε προμήθεια υλικών προϋπολογισμού 29.986,92 με το ΦΠΑ.
• Διόρθωση της υπ' αριθμ. 414/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, μετά την ορθή επανάληψη του 3ου πρακτικού αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών της επιτροπής διεξαγωγής ανοικτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού του Δήμου Καλαμάτας». Εγκρίθηκε.
• Περί αλλαγής της εμπορικής ονομασίας του προσφερόμενου σαρώθρου, στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια δύο απορριμματοφόρων οχημάτων και ενός σαρώθρου μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης πέντε ετών», εν όψει της υπογραφής του σχεδίου σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και της εταιρείας «Α. ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.». Εγκρίθηκε, χωρίς η αλλαγή της εμπορικής ονομασίας να επηρεάζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος, που παραμένουν αμετάβλητα.

 

ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

• Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας πρόχειρου ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών «Συντήρηση οργανωμένων χώρων πρασίνου (2016)». Η Οικονομική Επιτροπή ανακήρυξε προσωρινό ανάδοχο την Παν. Γ. Χριστοδουλάκης & Σία ΕΕ, που προσέφερε έκπτωση 6% επί προϋπολογισμού μελέτης 34.978,82 ευρώ με το ΦΠΑ.
• Απόδοση παγίας προκαταβολής Δημοτικών - Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Καλαμάτας. Εγκρίθηκε.
• Καλή εκτέλεση εργασίας και αμοιβή πληρεξουσίου δικηγόρου του κληροδοτήματος «Λυκ. Σκιά». Εγκρίθηκε.
• Δωρεά παλαιάς στήλης απόσταξης για την παραγωγή οινοπνεύματος (εκτός ημερησίας διατάξεως). Η Επιτροπή αποδέχθηκε τη δωρεά εκ μέρους της εταιρείας Παπαδημητρίου ΧΚ ΑΒΕΤ, δεδομένου ότι η στήλη δε χρησιμοποιείται και με βάση το γεγονός ότι, όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο της εταιρείας, η εξωτερική της εμφάνιση θα ταίριαζε με την αρχιτεκτονική και την ιστορία του Μεγάρου Χορού, που έχει στεγασθεί σε χώρο παλαιάς οινοπνευματοποιΐας.
• Αποδέσμευση πιστώσεων. Εγκρίθηκε.

 

gipedo-aris 1


• Ανάθεση έργου επισκευή γηπέδου Άριος (εκτός ημερησίας διατάξεως). Μετά την άρνηση του αναδόχου Αλεξίου Τσάλλου να υπογράψει σύμβαση για την πραγματοποίηση του έργου «Επισκευή γηπέδου Άριος» και την αποδοχή εκτέλεσης του έργου εκ μέρους του επομένου κατά σειρά μειοδότη, Naquatec Ανώνυμης Κατασκευαστικής Εταιρείας, εγκρίθηκε η ανάθεσή του, με νέα διαδικασία όπως ο νόμος ορίζει, στην εταιρεία Naquatec, η οποία προσέφερε ποσοστό έκπτωσης 33% επί προϋπολογισμού μελέτης 12.700 ευρώ με το ΦΠΑ. Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις – μεταξύ άλλων – συντήρησης στην περίφραξη, επισκευής των τερμάτων του γηπέδου 5x5 στα οποία θα τοποθετηθούν δίχτυα, κατασκευής αγωγού αποχέτευσης των αποδυτηρίων ώστε να αντικατασταθεί ο αποφραχθείς υπάρχων αγωγός και προμήθειας και τοποθέτησης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των φωτιστικών ιστών.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech