Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 15 Νοεμβρίου 2016

Στην 52η/2016 συνεδρίασή της συνήλθε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, ως ακολούθως:

1. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2016. Εγκρίθηκε.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

2. Επί του πρακτικού της επιτροπής διεξαγωγής του ανοιχτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διεθνούς διαγωνισμού για «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών ελαίων για τις ανάγκες του Δήμου Καλαμάτας και των Νομικών του Προσώπων, για το έτος 2017». Εγκρίθηκε η κατακύρωση των προμηθειών στις εταιρείες ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝ. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., Δ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΙΜΡΕΧ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.Ε. και ELDON'S HELLAS LTD βάσει της χαμηλότερης προσφερθείσας τιμής ανά είδος.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

3. Επί του πρακτικού της επιτροπής διεξαγωγής του συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια γάλακτος για τους εργαζόμενους στο Δήμο Καλαμάτας και στα Νομικά Πρόσωπα, για το έτος 2017» ενδεικτικού προϋπολογισμού 59.936,80€ χωρίς ΦΠΑ. Αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος της προμήθειας η εταιρεία ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. με τιμή προσφοράς 1,05€/λίτρο πλέον ΦΠΑ.

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ /ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟΣ

nea-eisodos 1

4. Επί του πρακτικού της επιτροπής διεξαγωγής του συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για «Προμήθεια φυτικού υλικού» για τη νησίδα της Νέας Εισόδου, ενδεικτικού προϋπολογισμού 10.441,20 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος η Νίκου-Χειλά Ειρήνη του Παναγιώτη με τιμή προσφοράς 10.283€ με το ΦΠΑ. 

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

dekatiano

5. Έγκριση μελέτης για την «Προμήθεια σάντουιτς» σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Καλαμάτας μέλη οικονομικώς αδυνάτων οικογενειών, προϋπολογισμού 59.850 € χωρίς ΦΠΑ και κατάρτιση όρων διακήρυξης διενέργειας συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού. Συγκεκριμένα προβλέπεται η προμήθεια 500 τεμαχίων ημερησίως για πέντε ημέρες την εβδομάδα και αφορά όλο το 2017. Ο αριθμός των τεμαχίων είναι ενδεικτικός και μπορεί να αυξομειωθεί ανάλογα με τις ανάγκες, οι οποίες υποβάλλονται από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΚΑΡΟΥΖΕΛ

karouzel

6. Κατάρτιση όρων διακήρυξης πλειοδοτικής δημοπρασίας για εγκατάσταση και λειτουργία ψυχαγωγικού παιγνίου τύπου καρουζέλ στην κεντρική πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου. Εγκρίθηκαν.
7. Ορισμός συμβολαιογράφου για τη σύνταξη συμβολαιογραφικής πράξης μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για τη σύναψη δανείου για την εκτέλεση έργου. Εγκρίθηκε.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech