Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 η γιορτή για τους εθελοντές του Δήμου Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας, μέσω της Επιτροπής Εθελοντισμού που διαθέτει, διοργανώνει γιορτή για να τιμήσει τους εθελοντές του, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, που έχει ορισθεί να είναι η 5η Δεκεμβρίου κάθε χρονιάς.

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 20.30, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με τίτλο: «5 γυναίκες τραγουδούν για τον εθελοντισμό», κατά τη διάρκεια της οποίας θα τραγουδήσουν η Σταυρούλα Νικολόπουλου, η Μιμίκα Τάσση, η Claudia Delmer, η Σοφία Γιαννοπούλου και η Ευτυχία Δημητρακοπούλου. Μουσική θα παίξει το συγκρότημα «Εκτός απροόπτου». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, ο Δήμαρχος είπε τα εξής, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Βεργόπουλου και ορισμένων από τις τραγουδίστριες που θα τραγουδήσουν στην εκδήλωση της Δευτέρας:
«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους εκατοντάδες εθελοντές, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην πόλη της Καλαμάτας, τους δεκάδες εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας, οι οποίοι είναι παρόντες σε κάθε πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζει η πόλη και προληπτικά σε μεγάλες εκδηλώσεις, οι οποίες οργανώνονται. Τους ευχαριστώ για τον κόπο, για την προσοχή τους και τη διάθεσή τους να βοηθήσουν το συνάνθρωπο.
Ευχαριστώ τους δεκάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε κοινωνικές δομές, είτε του Δήμου είτε της Εκκλησίας είτε άλλων φορέων, οι οποίοι προσφέρουν μεγάλες υπηρεσίες στο Δημοτικό Παντοπωλείο, στο Ιατρείο, στο Φαρμακείο, οι οποίοι στηρίζουν τα ειδικά σχολεία.
Ευχαριστώ τους δεκάδες εθελοντές που στηρίζουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Σχεδόν καμία πολιτιστική εκδήλωση στα χρόνια της οικονομικής κρίσης δε θα μπορούσε να οργανωθεί, εάν δεν είχαμε την ανιδιοτελή προσφορά εθελοντών από το καλλιτεχνικό μέχρι το οργανωτικό επίπεδο.
Εθελοντές είναι και οι καλλιτέχνες που είναι δίπλα μας, εθελοντικά θα έρθουν να προσφέρουν την τέχνη τους τη Δευτέρα το βράδυ στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο.
Η συμπεριφορά των εθελοντών σε μία πόλη εθελοντισμού, όπως η δική μας, είναι παραδειγματική συμπεριφορά. Καλώ τους συμπολίτες που έχουν χρόνο και περίσσευμα ψυχής και διάθεση προσφοράς στο συνάνθρωπο να πυκνώσουν τις δομές του εθελοντισμού, όπου και αν αυτές υπάρχουν».

 

AFISSA_ETHELONTES.JPGDSCN0166_Medium.JPGDSCN0169_Medium.JPGlogo_Mobile.jpgprogramma-ethelon-.jpgprogramma-ethelon.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech