Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ευχαριστίες στο Δήμο για τη στέγαση της Χημικής Υπηρεσίας Καλαμάτας

Ενημέρωση στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών δίδει το Αυτοτελές Γραφείο Μεσσηνίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας του ίδιου Υπουργείου, σχετικά με την αποπεράτωση των νέων εγκαταστάσεων της Χημικής Υπηρεσίας Καλαμάτας. Η Υπηρεσία αυτή, καίριας σημασίας για την υποστήριξη και ανάπτυξη του κλάδου των τροφίμων στην περιοχή μας, μεταξύ άλλων, λειτουργεί πλέον σε ανακατασκευασθέν τμήμα των αποθηκών του Τελωνείου Καλαμάτας.

Το έργο αποπεράτωσης της ανακατασκευής του εν λόγω κτηριακού τμήματος εκτέλεσε ο Δήμος Καλαμάτας, σε συνέχεια υπογραφής, από το Δήμαρχο και την τότε Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, προγραμματικής σύμβασης. Ο προϋπολογισμός του έργου, που περιέλαβε οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες ανήλθε σε 108.665 ευρώ με το ΦΠΑ και η χρηματοδότηση προήλθε από το Υπουργείο Οικονομικών. Με τον τρόπο αυτό αποσοβήθηκε ο κίνδυνος κατάργησης της Χημικής Υπηρεσίας Καλαμάτας.
Το Αυτοτελές Γραφείο Μεσσηνίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών εκφράζει ευχαριστίες προς «το Δήμο Καλαμάτας, την Τεχνική του Υπηρεσία και τους επιβλέποντες μηχανικούς, για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχή κατά την κρίση μας εκτέλεση του έργου, η οποία συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας και τη μείωση της μισθωτικής δαπάνης του Ελληνικού Δημοσίου».

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech